- 19 Şubat 2009
- 22.410
- 4.009
- 2.483
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı
G.Birliği kaçırdı 3ü.
G.Birliği kaçırdı 3ü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler hemen başlamayın adamlar iyi şöyle böyle diye,şurada 2-0 dan 2-2 Galatasaray'a karşı bir anadolu takımı yapmış olsa başkan,td dahil takımın en iyi adamlarının bile kellesini almıştınız.
Bir de ligin en iyi topunu oynuyorlar diyen arkadaşlar yapmayın Allah aşkına nasıl bir maç izleme şekli o? Şu komplekslerinizden kurtulun artık.
Caner,Bekir,Bilica,Selçuk,İlhan,Guiza,Baroni ?
Daha sayayımmı?
Genclerın 3.topu direkten döndu cizgiden cıktı
Bencede sen kendini avutmaktan kurtul.llk başta kendi takımına bak sonra rakiplerine laf söyle.
Sizlerin dediği gibi hakemin skora etkisi varsa gerçekten çok yazık..
Eğer Gökhan ile Selçuk da dönerse bunlara hayatta yenemeyiz
Bizim taraftarın %90'ı kompleksli. Gökhan Gönül'e tapar, Sabri'yi aşağılar. Ayhan'ı aşağılar, Mehmet TOPuz denen özentiyi över, Cana'yı aşağılar, Selçuk denen balta sapını över. Geçin abicim geçin, size göre Alex'de Hagi'den iyi. Bu sene Galatasaray taraftarı 11.'dir aslında, Adnan Polat'a bile hak veriyorum bundan sonra. Adam ne yapsın, rezalet bir taraftar var, niye iş yapsın, niye istifa etsin? Kendi ekmeğine bakar.
Bizim taraftarın %90'ı kompleksli. Gökhan Gönül'e tapar, Sabri'yi aşağılar. Ayhan'ı aşağılar, Mehmet TOPuz denen özentiyi över, Cana'yı aşağılar, Selçuk denen balta sapını över. Geçin abicim geçin, size göre Alex'de Hagi'den iyi. Bu sene Galatasaray taraftarı 11.'dir aslında, Adnan Polat'a bile hak veriyorum bundan sonra. Adam ne yapsın, rezalet bir taraftar var, niye iş yapsın, niye istifa etsin? Kendi ekmeğine bakar.
Dönmeseler hatta paf ile cıksalar gene yenerler rahat ol böyle seylerle kafa yormaya degmez takım yormuyor biz taraftar olarka niye yoralım ?