STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı

Bizim taraftarın %90'ı kompleksli. Gökhan Gönül'e tapar, Sabri'yi aşağılar. Ayhan'ı aşağılar, Mehmet TOPuz denen özentiyi över, Cana'yı aşağılar, Selçuk denen balta sapını över. Geçin abicim geçin, size göre Alex'de Hagi'den iyi. Bu sene Galatasaray taraftarı 11.'dir aslında, Adnan Polat'a bile hak veriyorum bundan sonra. Adam ne yapsın, rezalet bir taraftar var, niye iş yapsın, niye istifa etsin? Kendi ekmeğine bakar.

....

Bence sen kurtul arkadaşım. 1.si bizim 4 gol attığımız görülmemiş. 2.si 2-0 öne geçebildiğimiz maç yok denecek kadar az. 3.sü bir takım bize 2-0'dan 2-2 yaparsa maçı asla alamayız. 4.sü fener muhteşem olmasa da ortalama üstü futboluyla şampiyonluğun en büyük adayı.Öyle ya da böyle kazanmayı bilen bir takım oldular, biz ise içeride dışarıda kazanamıyoruz.

Ben Fener'e kötü demiyorum sadece bu yere göğe sığdıramayan taraftar profilini anlayamıyorum,şu maç Fenerbahçe yerinde Galatasaray olsa 2-0 dan 2-2 ye maç gelmiş olsa devre arasında neler konuşulurdu haksızmıyım? Farkındaysan ben bizim hakkımızda iyiyiz falan demedim ne kadar boktan bir durumda olduğumuzun da farkındayım ama şu yok en iyi topu oynuyorlar şöyleler böyleler abartanları anlayamıyorum.Alın maçı izleyin adamlar şakır şakır pozisyon veriyor daha şimdi çizgiden top çıktı kaç oldu saymadım,ama nedir en iyi topu oynuyorlar bırakalım bu işleri.

yahu ilk maçta biz bunlarla deplasmanda (üstelik daha iyi oynayarak) berabere kalmadık mı

neden yenmeyelim kendi evimizde

Ah, bir Ufuk'a sabretsek, Volkan'dan iyi olacak. Onlar sabretti, karşılığını aldı. ;););););););););););););)

Yersen.

Hagi'den iyidir Alex diyen kimseyi görmedim ama Ayhan ile Topuz'u, Gökhan ile Sabri'yi bir tutan kişi futbolu bence yeniden düşünmeli.

bir tuttuğunu düşünmüyorum, taraftardaki aşağılık kompleksini vurgulamış arkadaş

yahu ilk maçta biz bunlarla deplasmanda (üstelik daha iyi oynayarak) berabere kalmadık mı

neden yenmeyelim kendi evimizde

O maç Hagi'nin ilk maçıydı,

Bu maç belki de son maçı olacak.

İki durum arasındaki fark bu.

Hagi'den iyidir Alex diyen kimseyi görmedim ama Ayhan ile Topuz'u, Gökhan ile Sabri'yi bir tutan kişi futbolu bence yeniden düşünmeli.

Kariyer olarak bizimkiler daha iyi ama son 1 senelik performanslara bakıldığında onlar kesinlikle daha öndeler.

Bizim taraftarın %90'ı kompleksli. Gökhan Gönül'e tapar, Sabri'yi aşağılar. Ayhan'ı aşağılar, Mehmet TOPuz denen özentiyi över, Cana'yı aşağılar, Selçuk denen balta sapını över. Geçin abicim geçin, size göre Alex'de Hagi'den iyi. Bu sene Galatasaray taraftarı 11.'dir aslında, Adnan Polat'a bile hak veriyorum bundan sonra. Adam ne yapsın, rezalet bir taraftar var, niye iş yapsın, niye istifa etsin? Kendi ekmeğine bakar.

pes

Ben Fener'e kötü demiyorum sadece bu yere göğe sığdıramayan taraftar profilini anlayamıyorum,şu maç Fenerbahçe yerinde Galatasaray olsa 2-0 dan 2-2 ye maç gelmiş olsa devre arasında neler konuşulurdu haksızmıyım? Farkındaysan ben bizim hakkımızda iyiyiz falan demedim ne kadar boktan bir durumda olduğumuzun da farkındayım ama şu yok en iyi topu oynuyorlar şöyleler böyleler abartanları anlayamıyorum.Alın maçı izleyin adamlar şakır şakır pozisyon veriyor daha şimdi çizgiden top çıktı kaç oldu saymadım,ama nedir en iyi topu oynuyorlar bırakalım bu işleri.

2-0'dan 2-2 yapsa bi takım bize karşı ben 2 gol atabilmiş olmamıza sevinirim, o kadar rezalet bir durumdayız. Fenerin çok fazla övülecek bir tarafı yok ama dediğim gibi adamlar öyle ya da böyle kazanıyor. Çoğu takım pozisyon veriyor, belki bundan daha iyi oynuyor ama kazanamıyor demek ki adamlar birşeyleri doğru yapıyor.

İyi oynasınlar,alkışlayalım.

Fenerbahçe ligin en iyi takımı.

Boşuna yorulmayın hiç,bu gerçeği maalesef değiştiremeyiz şu anda.

Antep ve Trabzon Fener'den daha iyi takım. Fenerbahçe skor üstüne yatan, daha sonra rakibi psikolojik olarak bitirip kontrayla gol atan bir takım. Tabi bu konuda hakemlerin yardımını da sayarsak, Fenerbahçe her maça 12 kişi başlıyor.

febe maçlarını biraz daha gözümüzle izlersek, fark yaratan tek oyuncunun alex olduğunu görürüz

Reis giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt