Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'i hiç sevmem ama bence pozisyon penaltı!
Tamam yav ,çaktırmayın işte,görmezlikten gelin![]()
merak ediyorum şu an fenerbahce yerine beşiktaş trabzonla çekişiyor olsaydı, bu objektif arkadaslar nasıl yorum yaparlardı![]()
haklıda olsa haksızda olsa sürekli trabzonu savunmak normal bir durum olmasa gerek. kasımpaşaya penaltı verilmemiş, adam 3 sene önceki pozisyonları koymuş bunlar ne peki diyor![]()
![]()
Ben Fenerbahçeliyim..Pek yazmam foruma ama cidden bu pozisyonda penaltı olmadıgını mı düşünüyorsunuz ?
![]()
Bu seneki Emre'ye çıkmayan kartlara ne diyeceksin ?
3 sene önce dediğin pozisyonların hepsi geçen sezon ve o pozisyonlar sayesinde şampiyonluk potasına girdiniz.
Onur'un çarpraz bağlarında yırtık olabilirmiş . Eğer doğruysa 6 ay sahalardan uzak kalacakmış![]()
![]()
emreye hangi pozisyonda kart cıkması gerekiyor, pozisyonu söylersen yorum yapabilirim.
evet haklısın o pozisyonlar sayesinde şampiyonluk potasına girdik.bizim alehimize kesinlikle hakem hatası olmaz, olsa bile hakemin görmemesi normaldir.
ayrıca benim sorduğum sorunun cevabı bunlar değildi. neden sürekli trabzonu savunma cabası içindesiniz galatasaraylılar olarak![]()
Kasımpaşa'nın hakkı yendi...Beleşten 3 puan oh mis gibi...