STSL H:26 | Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor | 20 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:26 | Gençlerbirliği 1-1 Trabzonspor | 20 Mart | Devre Arası

yattara yedekmi?

onun icin yapmis olabiir o degisikligi

bu arada aut verdi komediye bak

Ok by..

Ben simdi takimi TS olarak degistirsem gollere sevinsem ceza alir miyim sayin yoneticim?

Sende bal gibi biliyorsun olayın iç yüzünü ama neyse...

Yattara 18'de yok.

oyuncuların hırsına bak kale içinde adam gol olmasın diye kaleci gibi atladı burak'ın sayılmayan golünde :D

Ender ceza almak icin cabalamiyorum.

Objektif oluyorum...

Kusura bakmayın amatör bir taraftar degilim

Hepinizden özür dilerim TS en büyük şampiyon ts olmalı.

Profesyonel taraftar isen mümkünse gidip Fenerbahçe ile sittin senelik sözleşme imzala ve onları destekle burdaki insanları da ısrarla provake etmeye çalışma!

Arkadaşım niye bu kadar sinir stres yaptın anlamadım. Elbette Galatasaraylı'ların çoğu Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiyordur tıpkı onların da bizim olmamızı istemeyeceği gibi. Hadi şampiyonluk hesabını geçtim Fenerbahçe hakemlerle kazandığı puanlardan dolayı bile nefret edilesi ve bu yüzden şampiyon olması istenmeyecek bir takımdır.

Abi FB'yi bende sevmiyorum kiz arkadasimla gezerken sirf gs formamiz var diye ikimizide darp ettiler... Ama bu yaptiklari baska takimlara sempati duymami saglamamali. Su sempatiyi kendi takimimiza duysak daha iyi degil mi? Sinirim stresim yok sadece olaya farkli yonden bakiyorum.

İnsanlarin dusuncelerine muhalif olursan suclusun bu Turkiyede. Konu futbolsa idamliksin.

En son nezaman Selcuk/Alex gibi böyle orta kesen oyuncumuz oldu, yani pratikte uygulayan? En son suanki TD'miz herhalde. Birde ligde en cok korner kullanan takimiz, gol orani 2%'dir.

edit

serdar bilerek direge carpti

fener tezahürati vardi resmen macta...

Abi FB'yi bende sevmiyorum kiz arkadasimla gezerken sirf gs formamiz var diye ikimizide darp ettiler... Ama bu yaptiklari baska takimlara sempati duymami saglamamali. Su sempatiyi kendi takimimiza duysak daha iyi degil mi? Sinirim stresim yok sadece olaya farkli yonden bakiyorum.

İnsanlarin dusuncelerine muhalif olursan suclusun bu Turkiyede. Konu futbolsa idamliksin.

Kivirmayalim, fener bursa macinda gol atarsa sevinecegim diyen kim?

En son nezaman Selcuk/Alex gibi böyle orta kesen oyuncumuz oldu, yani pratikte uygulayan? En son suanki TD'miz herhalde. Birde ligde en cok korner kullanan takimiz, gol orani 2%'dir.

Bizim bu yönetimle. Ne bi frikikçimiz,Ne selçuk gibi orta sahamız,Ne Song-Tomas ikilisi gibi bi ikilimiz nede mondragon gibi bi kalecimiz olmadı olmucak.. Özhan Canaydın nur içinde yatsın yoklukta bile lincoln gibi bi adamı getirebildi song-tomas ikilisini gördük o yönetimle.. Ama şimdi bu adamlara bakın ? Yemin ediyorum beceriksizler ordusu, elindeki iyi adamları satıp ucuz maliyeti düşük adamlarla taraftarı kandırmaca oynuyorlar..

Bu Trabzon hakikaten bu kadar zorlamayla şampiyon filan olamaz.

Kivirmayalim, fener bursa macinda gol atarsa sevinecegim diyen kim?

Latife denilen olaydan bihaber olmaniz uzuntu verici sevgili abiciğim.

Sadece burada yapilanin aynisini orada yaparsam nasil bir tepki alacagimi merak ettim ve simdiden gelmeye basladida neyse uzatmayayim. Sorun olmayayim.

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM TARAFSIZ GALATASARAY TARAFTARI ABİLERİM KARDEŞLERİM.

bakalım kaç dk uzatacak hakem??bence 6-7 dk uzamalı

Gençlerin kaleci sakatlandı 22 yaşındaki Ramazan oyuna giriyor

Geri
Üst Alt