Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum skorla hiç alakası yok. es es 4 tane atsa 7 tane yer rahat ol sen. Yenilen goller tam komedi ki bu takım ligde 6. sırada. Alexin en az 10 metre yakınında hiçbir es esli yok. Bülent uygun takıma komple gidin demiş defansif hiçbir önlem yok. Seyretmedinmi bilmionmu geçen hafta Bursa nasıl puan almış. Yazık işte. umarım yarında biz aynını trabzona yaparız...
fb'liler gibi ezik ezik konuşmayın ne satması! büleny uygunu yaşatmazlar orda maçı satsa, yemez maçası.
bir zamanlar biz gol yesek bile deli gibi bastırır öne geçerdik, bu konuya takılın asıl.
tek yaptığınız boş boş konuşmak.
Es-es şu komik gollerle puan kaybederse bi daha anti-bizans filan demesinler.
hakem verir maci fenere
alex bize gol atarken yanında kim vardı ne yani bizimkilerde mis attı maçı
yine aynı muhabbet işine gelmeyince hangi takımlısın. ben günahını almayın diyorum ne var bunda gol oluyor hemen satılık oluyor. gol olana kadar bişey yok. aynı ivesa bize de hata yaptı. sen bize bak bırak milleti buca da kazandı
yine aynı muhabbet işine gelmeyince hangi takımlısın. ben günahını almayın diyorum ne var bunda gol oluyor hemen satılık oluyor. gol olana kadar bişey yok. aynı ivesa bize de hata yaptı. sen bize bak bırak milleti buca da kazandı
Diego sevinçten mi ağlıyor?