STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İlk Yarı

Hakem rezalet bir maç yönetiyor.

Gaziantep puan çıkartır umarım.

Saçma sapan konusma ya neresi kırmızı sarı verdi zaten. Bileğine bilerek basmıyor zaten. Tarafız eyvallah da hakemin hatası yok suan. Hızlı atakta sarı kart verdi Gaziantep'e burda da Lugano'ya verdi. Neresi yanlış ?

LUGANO bilerek basmiyor he? Senin febesli olmadigin ne malum

alexde cirkef ama caktirmadan yapiyor

Saçma sapan konusma ya neresi kırmızı sarı verdi zaten. Bileğine bilerek basmıyor zaten. Tarafız eyvallah da hakemin hatası yok suan. Hızlı atakta sarı kart verdi Gaziantep'e burda da Lugano'ya verdi. Neresi yanlış ?

Bilerek nasil basmiyor ya luganodan bahsediyoruz o pozsinyonda ayagini kesinlikle gorur, bilegine bilerek basmiyor zaten cok talihsiz bir aciklama gercekten

Yalnız Murat Ceylan biçiyordu Malalex'i o pozisyon neydi öyle ya. :D

Alex degil. Sadece Hirsindan Profesyönelce kendini falan birakabilir, buda gayet normal. Bir cirkefligini görmedim ben.

Alex bu ligin en sahtekar futbolcularının başında geliyor Niang ile birlikte.

ya şu lugano insan mı ben artık anlayamıyorum ... o adamın orda bileğine zarar gelse ... hakemler niye fb nin maçlarında bunları gösteremiyorlar ... adamın önünde oluyor yahu ... sonrada fb liler derler 17 takım bize karşı die . olur tabi sana karşı . sen insan gibi oyna , insan gibi adamlardan kur takımını olmasınlar sana karşı ...

Abartmakta üstümüze yok. Hakem şuana kadar gayet iyi. Bu maçı fenerbahçe alamayacak göreceksiniz.

Emre Güngör iki kez Lugano'nun formasını çıkardı, 3.sünde hala Lugano'yla uğraşıyor, ilginç.

Sen pozisyonu tam olarak gördüğüne emin misin..Bileğine basmıyor mu ??

Alex degil. Sadece Hirsindan Profesyönelce kendini falan birakabilir, buda gayet normal. Bir cirkefligini görmedim ben.

Ilk yari boyunca her faul sonrasi hakemin yanina giderek agiz burun kafasini gosteren Alex degilmiydi

cok talihsiz aciklamalar var bir kac kisi tarafindan bilerek basmiyor ne demek ya ayip valla ayip

Baroni, Cubuklu Tosun, Topuz, Gökhan Gönül, Lugano, Volki.

Ben böyle bir cirkef toplulugu görmedim arkadas.

bes para etmez bir lig

luganonun pozisyonu kirmizi degil diyen fb lidir

Gaziantep ikinci yarı kesin kırmızı kart görecek. Çok sarı kartlı oyuncuları var.

Emresi LUganosu çirkefliğin en üst noktasındalar Lugano yerde yatan adamnın bileğine basıyor ses yok Emre hakemın dibinden rakip oyncuları tahrik ediyor ses yok ama hakem yinede çabalıyor adam gibi maç yönetmek için!!!

Fenerden nefret etmemek mümkün değil. bu kadar çirkef rezil bir takım daha yoktur. Hakemde sağolsun Antepi resmen doğradı. Murat-Hürriyet-Emregüngöre haksız sarı kartlar çıkardı. aynı haretketleri yapan Caner, kendini 2 defa yere atan çirkef semih, pislik Lugano sarıkart görmeliydi. Luganoya ilk sarıyi veremedi. direk kırmızı kartlık hareket yaptı sarı verdi. Lugano şu anda hala sahadaysa bu resmen korkaklıktır. Biraz daha cesaret Hüseyin göçek.

Abartmakta üstümüze yok. Hakem şuana kadar gayet iyi. Bu maçı fenerbahçe alamayacak göreceksiniz.

Eğer bu maçı fener alamaz ise ortalık yıkılır.O yüzden %110 fener bu maçı alacaktır.

Geri
Üst Alt