STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre Arası

Tolunay Kafkasın yerine olsam bir Lig TV kamerası bulur önüne geçer ve maçın 2. yarısında hakem Fenerbahçe lehine çok yanlı kararlar verecek derdim.

Çünkü öyle olacak.

Hakem facia maç yönetiyor. Maçın başında vermediği penaltılar ve Antepli oyuncuların sertliklerine gösterdiği tavizden ötürü kontrolü kaybetti, bizim oyunculara da kart çıkaramamaya başladı sonradan. Lugano'nun atılması lazımdı mesela ama başlangıçta yaptığı hataların bedelini ödemek zorunda kaldı. Sözün özü berbat bir yönetim var sahada, uzak ara maçın yıldızı hakem.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İlk Yarı

Alex sahtekarın önde gidenidir ama bir Semih değil tabiki.

Ağzın bal yesin tarafsız olcam diye gerçekleri saklayanları anlamıyorum dokununca yerlere yatan showmen futbol ustalarına ağızlarını ayırıp hayran hayran bakanları anlamıyorum..

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İlk Yarı

Yorumunuza katılmıyorum, Niang'ı bilemem fakat; tarafsız olarak Alex, Süper Ligin 4/4'lük oyuncularındandır. Kusura bakmayın ama tarafsız olmak gerekiyor..

Tarafsız olmak istiyorsan aç Fenerbahçe maçlarını izle.

2. yarı sarıkartı olan fenerliler çirkefliklere devam edecekler ama 2. kartı görmeyecekler.Aha buraya yazıyorum.Eğer böyle 2-3 pozisyon üst üste sert girip at beni artık tarzı hareketler yaparlarsa orasını bilmem.

jkkr49.png

Bu aldatıcı, sanki pozisyon gereği basmış gibi görünüyor. Videoda daha net belli oluyor. Zıplayarak bastı.

spiker bilerek yapmadı diyor,

Lugano resmen bilerek ayağına bastı,kırmızılık pozisyon,onu bile söyleyemeye korkuyorlar.

hepsi şerefsiz bunların

Antep orta sahayı geçemiyor.Ulan arkası bombos fb nın bır kontra atak yapsa gol gelicek.Böyle çekilmeye devam ederse golude görür kalesinde.

Hakem facia maç yönetiyor. Maçın başında vermediği penaltılar ve Antepli oyuncuların sertliklerine gösterdiği tavizden ötürü kontrolü kaybetti, bizim oyunculara da kart çıkaramamaya başladı sonradan. Lugano'nun atılması lazımdı mesela ama başlangıçta yaptığı hataların bedelini ödemek zorunda kaldı. Sözün özü berbat bir yönetim var sahada, uzak ara maçın yıldızı hakem.

fb forumu yokmu ???

yoksa sizin kompleksleriniz mi varda gs forumuna yaziyorsunuz ???

p.s. penalti yoktu...

Fenerin bi penaltısı verilmedi luganonun yaptığı hareket de net kırmızı kart idi

Bunu bir fenerli diyor açın az gözünüzü farklı olmak için tarafsız gözle izliyorum diyene kapak olsun.

ilk penalti pozisyonunda önce niangin faulu var onu gecde ikinci pozisyon sanki penaltiydi bide luganoyu kesin atmasi lazimdi ama alistik artik

lugano allah senin belanı verir inşallah tez vakitte

antucular 4 penaltılarının verılmedğnı soyyluyor ne içiyo la bunlar :D

12026.jpg

HEPİNİZ SATILMIŞSINIZ!!!

Geri
Üst Alt