STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Erkan Şahin bir mal.Bunuda beğen yavrum.

Kalecinin allah belasını versin.

Erkanla edizinde

Sergen'i takmayın konuşsun kendi kendine.

Fenerliler bu şampiyonluğa utanmadan sevinebilecek misiniz? İçinize sindirebilecek misiniz? Sizin bile mideniz o kadar geniş olamaz, olmamalı. İnsan olanda az biraz utanma olur çünkü.

sevinirler

onlar febeli

lakin içimizdeki bazıları bile o pozisyon penaltıydı falan diyerek skandalı meşrulaştırmaya çalışıyorlar

dostum bana bu herifleri koruyacak tipte mesaj attiriyosun , Allaha bagliyoruz senelerdir herseyi ,Allah buyuklugunu son 5 senede zaten en guzel sekilde son maclarda gosterdi .. ama herifler her konuda dogrulari yapmaya devam ettikce e bi yerde Allah onlara da gulecek elbette .. dun ts yi izledik , bizim durumumuz bjk nin durumu belli ,simdi bunlardan biri mi fener mi sampiyon olur normalde ?

surekli yonetimsel , sportif kararlari yanlis alan klupler varken bu kadar zamanda arayi acmamis olmalarina sevinmek lazim esas

Neden Allah büyük dedim biliyormusun. Sadece aziz yıldırım pis oyunlarıyla bir yere gelmeye çalışıyor ve bunda başarılı oluyor bütün sebep bu. Biz şampiyon olurken hiç böyle şeyler oluyormuydu ? Özhan canaydın ağzını açıp bişey demiyordu, aynı şekilde adnan polatta medyanın şamaroğlanı oldu son 2 senede.. ama işte diyorum gene Allah büyük..

Fenerbahçe şampiyonluğu haketmiyor.

fenerbahçede sampiyon takim havasi var . son dakikaya kadar mucadele ediyorlar . trabzonda bu hava yok . fenerbahçe sampiyon olur

şampiyon takım havası falan yok

şampiyon takım böyle top oynamaz

sadece arkalarında medya ve fenerasyon desteği var

Türkiye Liginde böyle çevirdiğimiz bi maçı ben hatırlamıyorum benim bilmediğim önceki dönemlerde varmı? onuda bilmiyorum. Hatırladığım Avrupa kupalarında var 2-3 maç böyle çevirdiğimiz Real Madrid, Milan, Neuchatel maçları falan.

Yahu ben neden bu fenerlilerden nefret ediyorum bi takım taraftarının hepsimi bu kadar antipatik bu kadar mı yapmacık olur .

Nefretimsiniz.

Erkan Sahin annen burda selamı var

lan bu kaleciyi cokmu aramış buca.. londakmıdır konyakmıdır. yedigi 4.gole bak allhaskına bizim kalecielrden daha mal. edize gelince zaten o kazmanın tekide. penaltı penaltı degil genede verdiler penaltıyı seref yoksunu yan hakem...

Geri
Üst Alt