STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

2010 nun haberi barosla yeni imzalamadık..1 yılı var.

Sivasspor 3-5 Galatasaray.O maç bunun kadar geri dönüş vaziyetinde değildi ama Sivas sağlam takımdı o zamanlar bizde sağlam takımdık tabi haliyle.

o macta biz hic geri düsmedikki. hep önde gidiyoduk berabere oluyordu.. londak denen kovayı cokmu aramıs bu buca.

ADMINLER. ATIN SU Ig(B)NEYI ARTIK!!

yapma-bunu-yapma-bunu_90769.jpg

bu tip seylere takimlarda cok inanirim , fener insallah olamaz ama olursa ,sampiyonlugu bu guizanin golu degil gozyaslari getirecek .. bizde de oldu bunlar , ozellikle 2006 senesinde.. bu adam taraftarinca alay edilme pozisyonuna dusuruldu , dalga gecildi , gururu ile oynandi , kendi de aldigi paranin ,bonservisinin altinda ezildi ama herif aglak da olsa cok dogal bir uzuntu ve duygusallik yasiyor .. fenerde en kendi adima uzuldugum sey cok takimdaslik olmasi .. bu hic hosuma gitmeyen bir durum .

evvelki senelerde daha snob ve birbirleri ile is iliskisinde takilan adamlari vardi ama bu sene malesef kere malesef cok kenetlenmisler . artik aykutun mu , turk oyuncularin mi sonucudur bu bilemiyorum ama bu birlikteligi saglayan takimlar hep bir adim onde oluyor

trabzonda jaja , yattara , engin vs bu birlikteligi bozdular . fener bu yuzden avantajli iste

ona bakarsanız burak beyin kanaması geçirdi haftaya oynadı kafası yarıldı gene oynadı tolganın burnu kırıldı maçtan çıkmadı ha keza girayda öyle ...

inanmışlık dersen trabzonspor hakediyor bu şampiyonluğu , fenerbahçeliler prim için oynuyor trabzon ise şehirde efsane olmak için kanı ile teri ile mücadele ediyor ...

alex berbat futbollarını sahanın kötülüğüne yoruyor

ayrıca fenerasyona ricalarını iletiyor

biz de 2006 ve 2008 senelerinde geriden geldik ya da ondeyken yakalanip cok kez maclar cevirdik .. 2006 senesinde erciyes , antep , ankaragucu , besiktas ve konyada hepsi birbirinden destansi 4 galibiyet 1 beraberlik aldik .. bunlar gibi 4-2 kazandigimiz 2 tane manisa ve iceride erciyes maclari var , yine kan aglaya aglaya ...

bu yuzden belki geriden gelerek cevirdigimiz degil ama bu tarz cok macimiz var .. ozellikle aydinin , kabzenin golleri , karanin ankaradaki golu , iceride song un uzaktan sutu manisa macinda , yine ittire ittire rakibi de kaleye soktugumuz erciyes maci ..

2008 de gencler deplasmani , son dk ts maci serkan calik .. cok vardir daha arastirsam .

196 konuk sessizlik en büyük çığlıktır. burda hissiyatım falan deyip saçmalama yorumlarına yol açmamak için bi bildiğim var diyorum !yine ağlayacaksınız. anadolu hakimiyeti sürecek yine !

Erkan sahin birazdan sana bir tane like gönderiverir ;)

ona bakarsanız burak beyin kanaması geçirdi haftaya oynadı kafası yarıldı gene oynadı tolganın burnu kırıldı maçtan çıkmadı ha keza girayda öyle ...

inanmışlık dersen trabzonspor hakediyor bu şampiyonluğu , fenerbahçeliler prim için oynuyor trabzon ise şehirde efsane olmak için kanı ile teri ile mücadele ediyor ...

ts liler sampiyonlugu istemiyorlar , inanmiyorlar demiyorum asla , daha farkli bir sey soyluyorum , fenerlilerin birbirlerine kenetlenmeleri ts de bu sene olamadi .. engin posta atti , teofilo cekti gitti , brojek kardeslerde pek kan uyusmadi , yattara kendi dalgasinda , jaja iyi oyuncu ama kendine iyi .. fenerde malesef herkes takim adina bir seyler ortaya koyuyor , ts ise fenerin eski halleri gibi bireysel .. elbette o bireysellik icinde kendileri cok cok istiyorlar ama o birliktelik fenerde daha fazla

o değilde aykut fb yi şampiyon yapan 2. Türk hoca olacak

mod arkadaşlarım tebrikle,şikayetler topiğinde bişey sordum bakar msınız?

biz de 2006 ve 2008 senelerinde geriden geldik ya da ondeyken yakalanip cok kez maclar cevirdik .. 2006 senesinde erciyes , antep , ankaragucu , besiktas ve konyada hepsi birbirinden destansi 4 galibiyet 1 beraberlik aldik .. bunlar gibi 4-2 kazandigimiz 2 tane manisa ve iceride erciyes maclari var , yine kan aglaya aglaya ...

bu yuzden belki geriden gelerek cevirdigimiz degil ama bu tarz cok macimiz var .. ozellikle aydinin , kabzenin golleri , karanin ankaradaki golu , iceride song un uzaktan sutu manisa macinda , yine ittire ittire rakibi de kaleye soktugumuz erciyes maci ..

2008 de gencler deplasmani , son dk ts maci serkan calik .. cok vardir daha arastirsam .

camurlu sahada genclerbirligini lincoln'un attigi golle 1-0 yendigimiz maci unutamam ..

Geri
Üst Alt