STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Melih'e öyle Bir kayarimki tepemi attirmasin Dingil... Ulan o Gaziantepspor maçi Türk Futbolunun en büyük Kara lekelerinden birisi... Bunu Herkes biliyor..!!! Celal Dogan denen adamin marifeti olan Bir Maç o..!!!

arkadaşlar tamam boşverin feneri trabzonu sakin olalım biraz

biz anti-fbli değiliz

biz Galatasaray'lıyız

kimin şampiyon olacağını boşverin biz kendimize bakalım

içine düştüğümüz bu bataklıktan nasıl çıkarız onu konuşalım

fenerin şampiyon olmasını ben de istemem ama bütün suç bizi fener karşısında trabzonu desteklemeye mecbur bırakanlarda

sakin olalım sinir strese girmeye hiç gerek yok geçen yıl da fb şampiyon olamadı diye sevindik ama bu yıl gördünüz halimizi o yüzden kendimize bakalım

Fenerbahçe 3-1'den maç çevirdi. (yersen)

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-4 Fenerbahçe | 24 Nisan | İkinci Yarı

Fener 2. yarı ufak bi top oynadı 4 gol attı, biz dün 2 yarıda da fenerin bu futbolundan iyi oynadık ama toplamda atabildiğimiz 1 gol.. Hala fenerin balını gözardı edip hakkıyla aldı diyenler var :S

3-1 iken 10 dk a gol yemeyin maç biter dedim. 2 dk da 2 gol atmışlar.Sonradan da maç kopmuş zaten. 3-1 den 3-5 nasıl döner maç hayret. Bu saatten sonra ts nasıl bir moralle sahaya çıkacak merak ediyorum.

ama fb düşen bucadan 3 yedi ise ben İ.B.B ye güveniyorum İ.B.B o maçı alcak.

arkadaşlar tamam boşverin feneri trabzonu sakin olalım biraz

biz anti-fbli değiliz

biz Galatasaray'lıyız

kimin şampiyon olacağını boşverin biz kendimize bakalım

içine düştüğümüz bu bataklıktan nasıl çıkarız onu konuşalım

fenerin şampiyon olmasını ben de istemem ama bütün suç bizi fener karşısında trabzonu desteklemeye mecbur bırakanlarda

sakin olalım sinir strese girmeye hiç gerek yok geçen yıl da fb şampiyon olamadı diye sevindik ama bu yıl gördünüz halimizi o yüzden kendimize bakalım

hem galatasaraylıyız, hem de anti febeli

3-1 öndeyken bucadan şerflisi yok 5-3 olunca şerefsizi yok burakın bu ayakları

bu arada ballı i..ler

buca elinden geleni yaptı lafım yok takıma güçleri bu kadar ... ama ediz ELiden gelenin daha fazlasını yaptı bu arada cebinide doldurmuştur büyük ihtimal

ben ezik bir kusum :(

Ya neden bu kadar stres yaptınız. Haftaya İBB bunlardan çok rahat puan alacak. Görün bakın.

ihraç etsenize şunu

Melih'e öyle Bir kayarimki tepemi attirmasin Dingil... Ulan o Gaziantepspor maçi Türk Futbolunun en büyük Kara lekelerinden birisi... Bunu Herkes biliyor..!!! Celal Dogan denen adamin marifeti olan Bir Maç o..!!!

aynen rafik, ondan beri Gaziantepspor'a memleketim olmasina ragmen bir antipatim var ama son senelerde gittikce iyiye gidiyor o konuda, yatislar falan olmuyor, ama biri yapmasa digeri yapiyor, alayi serefsiz bu ligin ALAYI.

adalet olsun adaleet.

Geri
Üst Alt