STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

dandini dandini dastana danalr girmiş bostana . yat buca yat.

Keşke 2-0, 3-0 kazansaydı Fenerbahçe. 3-1'den dönen maçın verdiği moral motivasyon kupaya götürür Fenerbahçe'yi. Aklıma 2008 şampiyonluğunun son haftaları geldi. Gençlerbirliği deplasmanında Lincoln'ün son dakika golü, Sivas deplasmanı'ndaki 5-3'lük galibiyet. Fenerbahçe de Gaziantep'i son dakika golüyle yendi ve Buca maçındaki geri dönüşleri ile şampiyonluğa ulaşır artık.

Fenerlıler uye olursa ıste kendı formumuzda kufur yerız

satma etme yoktu , buca ligin kader macinda sivas gibi takima hem de iceride 0-4 yenildi .. daha gecen ankaragucunden de 5 yediler .. kabul ediyorum 3-1 den sonra 4 gol yemek hepimizi sinirlendirdi ama adamlarin emeklerine laf soylemeyelim , tarih yazacaklardi bu tip bir macta 50 bin kisi onunde feneri yenseler , onlar istemez mi ? ama acemice penalti ve daha da onemlisi bence 3-2 den sonra hemen 3-3 olmasi maci dondurdu .. 4-3 ken bile 4-4 olabilecek bir macti ..

sozun ozu su ki , adamlar tum sanssizliklarini gecen sene son macta kullandilar , 15-1 bitecek mac 1-1 bitti , haliyle bu sene onun tersi dondu , bu sene de sans yanlarinda malesef.

bu ediz keşek kadro ya alınmasaydı :mad::mad::sopa::sopa:

Ben bu maçın satıldığına inanmıyorum. Düşme potasında ki takımdan ne bekliyorduk ki? 3-1 öne geçtikten sonra penaltı olunca demoralize oldu Buca takımı sonra da gerisi geldi zaten.

Neyse en azından Guyiza reis seneyede bizimle...

Özlemiştik...:)

Şike olduğu nerden belli?

Abi guiza bile gol attı !

Ahmet Serkan isimli anguta zamanında iyi yedirmişler, baksanıza boyut uzmanı olmuş..

Birde 10 dk içinde yiyiyorsun:oCiden bu kadar belli edildiğini hiç gömemiştim!

Adamlar top oynasa neyse ne derim ama adamlar topta oynamiyorlar. O kadar golü o kisa süre icinde nasil attilar anlamis degilim.

bucanın suçu yok bence penaltı değiştirdi herşeyi + yoruldu buca ama fenerin bu balı meşhurdur ben 3-1 kende korkuyordum yenerler diyordum

off off adam gibi kadromuz olsaydıda şu heyecanı yaşasaydık

biz arenada fb ye yenılelım,sonra edize sövelim.bırakın hadi arkadaslar

10 dk da maçı kazandılar.

Benim anlamadığım bu kadar hakaret ve saçma yorum niye? Bu bucayi biz bile yendik. Buca takım olsa bu durumda olmaz. 3-1 öndeyken bile dağıldılar. Bizim takım onde olduğu kaç macı verdi? Bizimkilerdemi satıyor yani? Bizim icin iyi oldu. Buca puan alamadı ayrıca önümüzdeki sene icin adam gibi bir oluşum icine girmemiz icin rakibimizinde gücünü gördük. Bu saatte sonra hatalardan ders çıkarıp, dengeli bir oluşum icin plan yapmaktan başka care yok. Fenerede tebrikler söke söke aldılar.

şansal ibb ligi unutmuş gibi görünüyor dedi az önce

sırf bu laf üzerine bile pek çok senaryo yazılabilir

Daha da dönmez bu şampiyonluk.

Geri
Üst Alt