STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Bucaspor 3-5 Fenerbahçe | 24 Nisan | Maç Sonucu

Fenere Çelme Takabilecek Sadece 2 Takım Var İ.B.B ve Karabük Gerisi Yatar ANkaragücü Demeyin onların satışını unutmadık geçen sene

Ts nin ve diğer büyüklerin kafasızlığı beyler Buca Ediz şerefsizi olmasa bile bukadar yapardı en fazla sıkmayın canınızı Umut malını oynatanlar yerine adam alamayanlar düşünsün.

Bize ne fenerden bize ne bucadan laaaaan

110 sayfa olmus yazik. Kendi halimize bakalim! Bu sene firtina gibi esen basketbol takimlarimizin maclari bille bukadar sayfa yazilmiyor!!

Şike mike yok arkadaş, tamamen Bucanın beceriksizliği.Penaltıdan sonra demoralize oldular.Zaten orada da Ediz ile Bir başka bucalı kavga etti.Ondan Sonra ipler koptu zaten...

Rıdvan Dilmen : Lig Adaletli Lig ! Gülermisin Ağlarmısın :D

110 sayfa olmus yazik. Kendi halimize bakalim! Bu sene firtina gibi esen basketbol takimlarimizin maclari bille bukadar sayfa yazilmiyor!!

Eziğim ezik kalacağım.

neyse arık fe(N)erasyonu tebrik ediyorum

Ts nin ve diğer büyüklerin kafasızlığı beyler Buca Ediz şerefsizi olmasa bile bukadar yapardı en fazla sıkmayın canınızı Umut malını oynatanlar yerine adam alamayanlar düşünsün.

vallaa ya sampiyonluga gidiyorsun polonya dan ne oldugu belli olmayan ikiz polonyali aliyorsun...

ikisini birlestirsen bir topcu yapmaz...

... sen nıye Galatasaray formuna gelıyon sevmıyoruz sızı sıkeyle mac alıyosunuz aa....:happynew::happynew::happynew:

namuslu bir şampiyonluğunuz olsun azize nin ayak oyunlarıyla değil !!!

demek ki bu ülkede basketbol, futbol kadar ilgi çekmiyor

bu kadar basit

Maçın adamı Bünyamin Gezer. Yılın hakemi Bünyamin Gezer tabi tersten. Oynayan rakibe hakemle, dürüst hakeme de takım satın alan bir Fenerbahçe. Gerçekten böyle lig olmaz olsun.

bünyamin güzel mac yönetti bence.

penalti dogru karardi.

ediz'in cirkefligi

fb = bal

buca'nin kalecisi de berbat ötesi.

demek ki bu ülkede basketbol, futbol kadar ilgi çekmiyor

bu kadar basit

Ya Arkadas eyvallah bu maci aldiniz.. Seyretmedim hakli veya Haksiz...!!!

Ama....

Bana gelipte Fenerbahce 4:3 Gaziantepspor macini efsane olarak gösterirsen sinirim 1 Milyon olur..!!

O Macin Satildigini Youtube´den Özeti izlerken Fenerin attigi Gollerden bile anlarsin..!!

Allah Belasini versin o Celal Dogan denen Fenerbahce Kongre Üyesinin...! O Mac Efsane degil..!! Lekeee...!! Lekee..!! Hemde Kara bir Lekeeeee.....!!!!

beyler birşey dicem bucada ki torric jebrin nasıldı tamamını izliyemedim ?

18 yaşında daha

Hayır benim anlamadığım bu fb maclarında burası niye konuk doluyor.Ulan kuş kafalar sizimi tebrik edicezde burada görmeyi umuyorsunuz.Defolun angut foruma.

vallaa ya sampiyonluga gidiyorsun polonya dan ne oldugu belli olmayan ikiz polonyali aliyorsun...

ikisini birlestirsen bir topcu yapmaz...

Ondan sonra vay ben neden şampiyn olamıyorum onu geççen işte o Umut 100. golu tesadufen attı atamasa Cenk Tosun bıle ondan önce 100ler klübüne girerdi.Atanın Tutanın iyi olcak arkdaş tutanı ıyı adamlrın atanı berbat.1-0 1-0 biryere kadar.

Geri
Üst Alt