STSL H:30 | Eskişehirspor 0-0 Trabzonspor | 22 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:30 | Eskişehirspor 0-0 Trabzonspor | 22 Nisan | Maç Sonucu

Sivasspor son hafta oynamaz bile Fenerbahçe'ye karşı. Düşme tehlikesi yok adamların. Fenerbahçe şampiyon.

gecen hafta dove dove maci aldilar.

yaziklar olsun fenere, sampiyon olurlarsa..

Fener Sampiyonlugu son hafta verecek, göreceksiniz, hemde Kardes Takim sivas'da, aksini söyleyenle iddiaya bile girerim;)

gel girerim trabzonun şampiyonluğuna 800 milyon iddaaya girmiştim onu ekarte ederim en azından :D

Buca (D)

İBB

Karabük (D)

Ankaragücü

Sivas (D)

Fener, bu haftalardan hangisinde puan kaybeder sizce?

sivas maci vermez beyler...güvenin bana

Bülent Uygun aziz den kadroyu kaptı

trabzonlular yakip yikmasi gerek

eger bu sene de sampion olamazlarsa bidaha rüyasini göremezler

Puanlar eşitlendi,ikili averajda Fener üstün.Ve en önemlisi gelecek haftarlarda puan kaybı olacaksa,puan kaybeden taraf TS olur,fb olmaz.Son 10 maçta zar zor yeniyorlardı neredeyse.TS'da ikinci yarı başında verdi şampiyonluğu.9 puan avantajanı,itin k*çına soktular.Bu eziklikle bunlar bir 20 yıl daha şampiyon olamazlar.

alper potuk alper potuk alper potuk alper potuk alper potukk. şu futbolcuyu görmeyip mustafa sarpları alanlara söylüyorum. bu cocuk derhal alınmalı...

hiçbirinde kaybetmez..son hafta kaybedecek olayı her zaman hele hele bu sene olmaz bence..

İbrahim Alkan denen fenerli çık açıkla bakalım size karşı oynayan eskişehir ile bu eskişehir arasındaki farkları?

Bülent Uygun'un neden fenere 2 orta saha oyuncusuyla çıktığını bu maçta daha iyi anlıyor insan! Zevkten 4 köşe olmuştur fenerliler ama içimden bir ses bucada puan kaybedecekler diyor. İmkansız gelebilir ama biliyoruz ki top yuvarlak ve futbol nankör bir oyun :)

bu eskişehir hani anti istanbul hani anti bizanstı :D ne olduda fenerin köpeği oldu tribünler bursaspor tribününü örnek alsınlar şampiyon oldular diye değil adamlar anti bizans diyor ama yıllardır hiç bir istanbul takımına iltimas geçtikleri yoktur ..

Fener Sampiyonlugu son hafta verecek, göreceksiniz, hemde Kardes Takim sivas'da, aksini söyleyenle iddiaya bile girerim;)

Sivas başkanı fener kongre üyesi ve azizenin elemanıdır. yani onun işlerinde yardım eden biri diyim ben size. araları çok iyidir. fener o maçta gerekirse 5 tane bile atar emin ol.

Geri
Üst Alt