Cevap: STSL H:31 | Fenerbahçe 2-0 İstanbul BB | 1 Mayıs | Maç Sonucu
Young Boyz'a, Paok'a elenen FB ile şimdiki FB arasında ne fark var diyenler var.Tabi o arkadaşlar Fanatizmin doruklarında...Belki bilmezsiniz Aykut Kocaman'ın henüz yeni bir sistem denediğini ( 4-3-3 )...Ve yine bilmezsiniz o sistemi tutturmak için tam 17 hafta beklediğini...Ve bu 17 Hafta boyunca deplasmanlarda sadece 3 galibiyet alındığını bu 3 galibiyetten 2 sinin de Ligin en zayıf 2 takımı Kasımpaşa ve Konya'ya karşı alındığını bilmezsiniz...Kafasındaki sistem Tutmayınca da eski sisteme döndüğünü ( 4-5-1 ) ve FB'nin çıkışının o günden sonra başladığını bilmezsiniz...Ne anlatsak boş..İsterdim ki şöyle Düzgün objektif biri çıkaydı da iki kelam edeydik şöyle karşılıklı

)
Ben aykutun bir futbol dehasi oldugunu dusunmuyorum ancak adaletli forma veriyor , diger yandan ketum bir tavri var , hafif snob ama icine atar gibi. Bu da turk oyunculari etkiliyor illa ki , tabi yerli kalitesi de onemli , emre topuz gonul filan kalbur ustu oyuncular , cok mu iyiler , degiller ama her takim icin iskelet sayilacak yerlere serpistirilmisler , kale saglam , forvette biraz sikinti var , cok golcu olmalarina ragmen guiza niang ve semih 3 u birden bile yeterli degiller ,bence cok ekstrem bir forvet lazim fenere. orta sahasi yeterli , biraz sol bek sorunu diyorlar ama katilmiyorum. ekstra gol sayisi olmasina ragmen cok iyi bir golcu ile fener etkisini katlar.
bundan evvel fenerin bundan daha iyi kadrolari da oldu ama bu sene degisen sey , gecen senenin de son doneminde olan o kenetlenmislik hissi , bir de sanslari var , aleyhte hakem hatasi olan maclari da oldu , ama bir sekilde kazandilar , lehte hatalar olanlari zaten kazaniyorlar , bu da 14 mac 13 galibiyet gibi garip bir istatistik cikardi. geriden gelip cok mac kazandilar , besiktas , GS , buca , manisa , daha da vardir ... patlama yapan takimlara karsi arasira zorluk yasar gibi oldular , ibb 2 dk arayla girdigi iki pozisyonu atsa , kasimpasa penalti kacirmasa surpriz puan kayiplari olabilirdi.
fenerde 3A var .. aziz medyayi , hakemleri , taraftari baskiliyor ,ordan yonetiyor , aykut gecmis senelerdeki en buyuk eksiklik olan ve aziz in toparlamakta yetersiz kaldigi disiplin ve adalet kavramlarini yerli yerine oturttu , alex de sahada ne zaman isler kotu gitse devreye girip sihir yaratiyor.. tabi bu 100% degil , oyle olsa son macta iki kez sampiyonluk gitmezdi . zaten denizli ve ts maclari suan fb ile GS arasindaki sampiyonluk sayisi esitliginin sonucudur. finalleri iyi oynayamiyor bu takim gorunen o
son 10 seneye bakildiginda 10 sene once esit olan sampiyonluk sayisinin halen esit olmasi fb icin bir facia , GS icin ise buyuk basaridir , bu kadar mali sorun , bu kadar ic cekisme , yonetim polemikleri vs vs ,statsizlik , basarisiz transfer falan filan , ama halen bu sene en kotu ihtimalle fener 1 sayi one gecebilecek. eger bu farki GS yakalasaydi ne oldugu 96-2002 arasi 6 senede 5 sampiyonluk ile gosterdi ... feneri esas geri atan sene ise 2007-2008 senesi oldu , o sene yine son maca kadar kovalanip GS ye kaybedilen sampiyonluk onceden temelleri atilan seyleri yanlis sekilde gozden gecirme zorunda birakti ve 2011 e dek halen sampiyonluk kazanilamamasina sebep oldu