STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Cevap: STSL H:32 | Karabükspor 0-0 Fenerbahçe | 8 Mayıs | 2.Devre | Lig TV

#Aziz Yildirim via Twitter

@Hakem Odasi.

Selçuk oyundan çıkıp,Semih girerse,Cernat çok etkili olabilir.Taraftarın az olması Fenerbahçe'nin agresif oyununu etkilemiş gibi.

Selçuk oyundan çıkıp,Semih girerse,Cernat çok etkili olabilir.Taraftarın az olması Fenerbahçe'nin agresif oyununu etkilemiş gibi.

Aman hocam Selçuk efsane bugün. Yaptığı hataları hemde bariz-amatör hataları kimse yapamaz :) Boşluk bile yapamaz hatta. Bu adamı milli takıma alanlara selamlarımı gönderiyorum.

Şans da hep bunların yanında oluyo ne zaman 5-10 dakikalık baskı kursalar golü buluyolar

Pozisyon net kırmızı kart

Hadi lan Karabük.Şımardı bunlar ver derslerini aslında bizim vermemiz gerekiyordu ama ...

Aziz Yildirim Twitter: Telefon trafigi + hakem odasi. Yogunum

Karabüklü taraftarlar hakem odasına inen merdivene tuzak kurmuşlar.Aziz merdivenlerden yuvarlanmış.Ufak sıyrıklar varmış.Ayrıntılar az sonra....:asd:

Selcuk arkadan cekti indirdi Angelov´u. Net kirmizi kart. Dokunma da degil, resmen cekti dengesini bozdu. Cok konusulur bu pozisyon. Net kirmizi kartti. Hemde 4. dakikada filan galiba yanlis hatirlamiyorsam

Türkiyede kurallar takımlara göre değişiyor Galatasaraya kırmızı kart olur o pozisyonda ama fb ye kart vermezler

Aman hocam Selçuk efsane bugün. Yaptığı hataları hemde bariz-amatör hataları kimse yapamaz :) Boşluk bile yapamaz hatta. Bu adamı milli takıma alanlara selamlarımı gönderiyorum.

Fenerbahce kotu oynuyor, bunda birkac haftadir iyi oynayan Cristian'in yerine koordinasyonu bozuk Selcuk'un oynamasinin rolu buyuk. Takim sahaya kotu yayiliyor. Boyle giderse bu maci kazanmasi cok guc Fenerbahce'nin. Bir de hic anlamadigim Fenerbahce'nin neden bu kadar az sut cektigi - rakip takimlarin savunma yapmasini feci kolaylastiriyor.

ya kirmiziyi gecin en azindan faul verseydi :D... fenerdeki sans dünyada hicbir takimda yok bulurlar en az 2 gol

Bir kırmızı kart çıkmadı..Fener alsa neredeyse ligin kaderiyle oynayacak hakem müsvettesi..

O ilk dakikalarda lugananın pozisyonu8na sarı kart vermeyen hakem art niyetlidir..

Satilmis deumi cok kotu oynuyor Aziz yildirim deumiyi satin almis :)

ben bu spikerlere uyuz oluyorum ya bariz fenerli herifler

melih şendil: 'bu topu ancak gökhan alabilirdi'

hadi lan ordan

bana selçuk un pozisyonuna kimse mamal okumasın sağın solunda kimsede yokki hakem görmedi diyilecek net 2 hakemde gördü pozisyonu .

Devre arasında hakem uyarıları alır.

Hakemlerin yerinde olsam devre arası soyunma odasına gitmem fb maçlarında orta yuvarlağa gelir beklerim :) oraya gelemez aziz

Geri
Üst Alt