STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Cevap: STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Iki pozisyon NET penalti degil. Omzuna dokunan dusse, ayakta oyuncu kalmaz. Formasindan cekse, hadi neyse. Okuz gibi adam, el degdi diye kendi yere atiyor hemen.

Niang'ın arkadan ayağına basılan pozisyonu diyorum ne çekmesi, ne omuzu resmen adamın ayağına basıyor adamç

Sampiyonlar Ligi Kura Cekimi

FC Barcelona

Arsenal London

B.Dortmund

Fenerbahce

Allah Büyüktür... Burda Öyle Mahmut ÖzFener, Aziz Yildirim, Oguz Sarvan, Medya Psiligi sökmez Kocum... Türkiye Liginde Asil Kaliten ne ise o olursun..!!

Tipki Sampiyonlar Ligi Sezonu 2001/2002 gibi...!!!

Her sene 0 çekmelerinin nedeni bu zaten paoka bile elenmelerinin nedeni uefa hakem faktörü ;)

Şu Avrupa takımları ile Türk takımlarının farkını bir kavrayın önce.

Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde benim nasıl en büyük rakibim ise,Avrupa'da da en çok desteklediğim takım olur.Bu tüm Türk takımları için geçerli.

Fener, şampiyon artık. Bu saatten sonra bırakmazlar.

Her sene 0 çekmelerinin nedeni bu zaten paoka bile elenmelerinin nedeni uefa hakem faktörü ;)

ORda siyasetle iş yapamazlar işte. Neyse eğlence olur bizede. 2 yıl bizden şampiyonluk yarışı beklemiyorum. Seneye sinir yapmamak için. Arkama yaslanıp izleyeceğim bakalım kaçıncı hafta başlayacak bedava maçlar.

Hala nianga neden kart çıkarılmıyor değil,penaltımı değil mi diye tartışılyor..Yazıklar olsun bee...Burda bari tartışmayın beee..

Ulan ne beddualar ettim akşam akşam...Ben böyle birşey görmedim..Yahu şu proğramlarda bir kişide bu adamlar sürekli kendisini yere atıyor desin ulan..Çıldırmamak elde değil yahu..

emenikenin yasi 32 mis

Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde benim nasıl en büyük rakibim ise,Avrupa'da da en çok desteklediğim takım olur.Bu tüm Türk takımları için geçerli.

Ben Okadar Milliyetci Bakmiyorum.. Burda Almanya´da da böyle durumlar.. Kimse Bayern´i sevmez.. Avrupa´da dahil.. benim Gözümde bu Sacmaliktir.. Ben Taraftarin Kardesim.. Fenerbahce insallah hersene elenir, Avrupa´nin yüzünü görmez..!

Bu Yaklasimi´da hic anlamis degilim.. ben Paok, Panatinaikos, Olimpiakos´u desteklerim Feneri desteklemem.. Fener benim Rakibimdir hemde ezeli Rakibimdir..

Bu Celtig-Rangers icinde gecerlidir, Adana Demirspor-Adanaspor icinde..

Geçen seneni aynısı olaylar.Geçen senede sondan 5nci hafta bi Hüseyin Göçek show vardı bu senede oldu, geçen senede futbolcuları önceden bağlıyolardı (Serkan Kırıntılı), şimdide yapıyolar (Emenike).Herşey geçen sene ki gibi olur mu ?;)

kacariniz yok bu sene yine DEJAVU olacak !!!

gel son hafta gellllll

ORda siyasetle iş yapamazlar işte. Neyse eğlence olur bizede. 2 yıl bizden şampiyonluk yarışı beklemiyorum. Seneye sinir yapmamak için. Arkama yaslanıp izleyeceğim bakalım kaçıncı hafta başlayacak bedava maçlar.

Bedava maçları izlerken sinir olmuyormusun peki?

Bedava maçları izlerken sinir olmuyormusun peki?

Yok gayet eğleniyorum. Sonucu belli olduğundan. Önce biraz söylenti oluşur sonra olaylar çıkar, fener yener birde medya kısmı var bu işin.

Ben feneri ezeli rakibimiz diye değil,şerefsiz bir camia olduğu için avrupada başarılı olmasını istemiyorum..

İlk önce adam olacaklar ondan sonra destek bekleyecekler..

Olacak is degil ya.

Karabük nezaman Fener defansini bos bulsa cok acik ve net kaleye gitmek istemedi.Yoksa gol bulmalari icin tonca pozisyona girebilirlerdi.

Luganonun macin basinda kirmizi yememesi icin hakem faulü bile vermiyor.

Ve ayni Lugano Karabük defansinin "Inanilir" hatasinda golü atiyor. Inanilir hata ,cünkü rakib Fenerbahce.

Ben Okadar Milliyetci Bakmiyorum.. Burda Almanya´da da böyle durumlar.. Kimse Bayern´i sevmez.. Avrupa´da dahil.. benim Gözümde bu Sacmaliktir.. Ben Taraftarin Kardesim.. Fenerbahce insallah hersene elenir, Avrupa´nin yüzünü görmez..!

Bu Yaklasimi´da hic anlamis degilim.. ben Paok, Panatinaikos, Olimpiakos´u desteklerim Feneri desteklemem.. Fener benim Rakibimdir hemde ezeli Rakibimdir..

Bu Celtig-Rangers icinde gecerlidir, Adana Demirspor-Adanaspor icinde..

Hemfikirim. Bana ne arkadaş fenerden sanki karnım doyacak. Mutluda olmuyorum o halde yenilsin beter olsunlar. Bu kadar basit. Rakip her yerde rakiptir. Uzayada çıksa rakiptir.

Geri
Üst Alt