STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Cevap: STSL H:32 | Karabükspor 0-1 Fenerbahçe | 8 Mayıs | Maç sonucu

Gündem değişdi..Bursa ve Emenike olayı ile ilgili programlar yapılmaya başlandı..Medyada bunları yazar..Biraz bizi rahat bıraksınlar..Seçimede rahat rahat gidiyoruz..

Gündem değişdi..Bursa ve Emenike olayı ile ilgili programlar yapılmaya başlandı..Medyada bunları yazar..Biraz bizi rahat bıraksınlar..Seçimede rahat rahat gidiyoruz..

Bize artik biraz yagcilik yapsalar iyi olacak, yoksa Ünal Baskan yapacagini bilir...

Sampiyonlar Ligi Kura Cekimi

FC Barcelona

Arsenal London

B.Dortmund

Fenerbahce

Allah Büyüktür... Burda Öyle Mahmut ÖzFener, Aziz Yildirim, Oguz Sarvan, Medya Psiligi sökmez Kocum... Türkiye Liginde Asil Kaliten ne ise o olursun..!!

Tipki Sampiyonlar Ligi Sezonu 2001/2002 gibi...!!!

ben 3. torbadan girecez diye biliyorum dortmund 4. torbadan mı giriyor?

Hala nianga neden kart çıkarılmıyor değil,penaltımı değil mi diye tartışılyor..Yazıklar olsun bee...Burda bari tartışmayın beee..

Ulan ne beddualar ettim akşam akşam...Ben böyle birşey görmedim..Yahu şu proğramlarda bir kişide bu adamlar sürekli kendisini yere atıyor desin ulan..Çıldırmamak elde değil yahu..

ilk pozisyon net sarı kart onu tartışmıyorum ama ikinci pozisyon net penaltı adamın arkadan ayağına basılıyor burda kendini atmaya meğilli diyorsunuz ya ne yapacak adamın ayağına da alıp götürecek.

Bitti o Pasif Adnan Polat Yönetimi Metin.. Öyle Bize Küfür edip Üstümüzden Rant Saglayan Programlar Galatasaray´in 10 metre yakinina yaklasamaz... Ilk Golü zaaten Telegol´e atti Ünal Aysal... Galatasaray ile Kim dürüst ve iyi gecinirse o Galatasaray´dan Reyting alabilecek yoksa yok..

Markus Merk:Selçuk'un pozisyonu net kırmızı kart.

Bu akşam karabükte sağ tarafta oynayan yasin ve emenike adam değilsinizz....

ben 3. torbadan girecez diye biliyorum dortmund 4. torbadan mı giriyor?

Dortmund ve Fener degisebilir´de... Daha belli Olmaz cünki Kimler Katilacak belli bile degil ama Dortmund uzun süre Avrupa´da hicleri oynadi Son Sezon dahi okadar ilerleyemediler..

Fener 3, Dortmund 4 bile olabilir..

Pek birşey yapamaz renkdaş. İşin boyutu ses çıkarmak, maddi güç değil.

Öyle Kardes Öyle... Bak Gör neler degisecek... Ucuz Elektirik icin Devletin Yalvardigi Adam´dan bahsediyoruz ve bu Adam Ünal Aysal.. Öyle Siyasi Gücleride kalmayacak okadar bu Fener´in..

Ünal Aysal harbiden bir Devrim olacak bence..

Ahmet Çakar : Selçuk'un Pozisyonu Net Kırmızı Karttır !

Erman Toroğlu : Selçuk o hareketi bülent yıldırımın atmayacağını bildiği için yapmış olabilir

Geri
Üst Alt