STSL H:33 | Fenerbahçe 6-0 Ankaragücü | 15 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:33 | Fenerbahçe 2-0 Ankaragücü | 15 Mayıs | İlk Yarı | Lig TV

Lugano ve Emre 3-4 mactir sinirda ama bir turlu goremediler o 4-cu sariyi ... Baskasi olsa neyse ama bu ikisi her cirkeflik yapipta kirmiziyi gectim sari bile almiiyorlar (!)

geçen sene 20 maça yakın sınırda oynadı emre görmedi 4. sarıyı :)

Lugano ve Emre 3-4 mactir sinirda ama bir turlu goremediler o 4-cu sariyi ... Baskasi olsa neyse ama bu ikisi her cirkeflik yapipta kirmiziyi gectim sari bile almiiyorlar (!)

sağolsun medya sayesinde fener lehine yapılan hatalar ve fenerli futbolcuların çirkeflikleri artık türkiyede normal karşılanıyor alışkanlık yaptı

yaw boşverin feneri trabzonu biz şimdi kendimizi düşünelim hazır yeni yönetimde geldi

zaten fener şampiyon oldu artık bu saatten sonra vermezler

Attiklari penalti sayisi ve oynadiklari futbola bakinca isterseler 17'de 17 yapsinlar benim gözümde gram degeri yok.

Senin gözünde benim gözümde değeri olmasının bir anlamı yok ama Haktan, sonuçta şampiyonluk olarak önümüze geçecekler. Bence böyle bir istatistik yakalamış olmaları zaten şaibe olduğunu gösteriyor ancak böyle bir istatistikle şampiyon olabilirlerdi ve o istatistiği yakalamak üzereler.

Rıdvan Alexin penaltısını bile tam 2 dk boyunca övdü :D

Komik adam.

Eşcinsel olduğunu düşünüorum artık.

aysal baskan allahini seversen drogba'yi getir.

ozamanda ridvan "bir alex degil" desin de görelim.

hem bjk'ya da kapak takariz (forlan)

şu mustafa doğan da çok büyük ş.... miş şu anda farkına vardım

Başladı ikinci yarı.

Her faul kararında faulü vermesine rağmen sürekli itiraz yapıyorlar..Ama cüneyt denen zavallı şerefsiz bir kere uyarbe..birazık kendini sert yap ılan diğer takımlara yaptığın gib adai herif..

Dünden razı gibi geliyor peneltıları ,kırmızı kartları vermeye..Topuz denen adam sürekli eliyle koluyla arkasındaki trakibi tartaklıyor,ama topuza ufacık müdehalede faul..

Gelelim sahtekar alexe..dher zamanki gibi topun gidiş yönüyle alakasız yerde rakibe taktırdı kendine..ama bundan kimse bahsetmez..onlar efendi..leo francoyada taktırmıştı ama bu şerefsiz medya hiç bahsetmemişti bu efendi den..

Ünal Aysal hiç centilmenlik havalarına girme ama kesinlikle girme..Transferler falan umrumda değil bu federasyon ve özellikle mhk hala koltuklarında oturursa hiç başlamayın bu klübü yönetmeye..Bana göre delikanlıca futbol federasyon başkanlığını yapan Haluk ulusoy nasıl aşağıya indirildiyse bunlarda indirilmelidir..

Cevap: STSL H:33 | Fenerbahçe 2-0 Ankaragücü | 15 Mayıs | İkinci Yarı | Lig TV

gunahlarin-takimi-fenerbahce-pankarti-2-mayis-2011-33291h.jpg

Kırmızı versene Mehmet'e lan

Bir takım son 17 maçında 16 galibiyet, 1 beraberlik alıyorsa ve o takımın adı Fenerbahçe ise, kesin şike yapmıştır.

Bu sarı kart resmen satın alınmadım dercesine bir sarı karttı !! Kimi kandırıyorsun sen be.

Bir takım son 17 maçında 16 galibiyet, 1 beraberlik alıyorsa ve o takımın adı Fenerbahçe ise, kesin şike yapmıştır.

O takımın adı Galatasaray olursa ama sonuna kadar hak etmiştir.

Bir penaltı daha :D Komedi Time.

Penalti :o

:D

Geri
Üst Alt