STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor - Fenerbahçe | 22 Mayıs | 20.00 | Lig TV

Saçma,ne güzel iki takımın bayrağı yan yana dalgalanıyor.Hemen maçı sattılar mı şimdi?
burasisivas.jpg

"Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin: Hiç kimseyi aldatmayacaksın. Ülke için gerçek amaç ne ise, onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna karşı direneceksin. Önüne sonsuz engeller de yığacaklardır. Kendini büyük değil, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin." M.Kemal ATATÜRK

Sampiyonluk yarisinda son macta böyle seyler olamamali.. normal macta neden yapmiyorlar bunu?

Saçmalamayın şike olsa bile bu kadar belli etmezler.Stadyum ve Yunus Yıldırım gibi faktörlerde Fenerin etkisi var şüphesiz.Ancak maçın satıldığına inanmıyorum.

bardaktan boşanırcasına yağmur yağmış

şu dakkalarda durmuş

zemin kaygan ilahi adalet Allahım yardım et

İnşallah 2-2 biter

Niye anlamadım ama heyecan bastı beni.. Bana neyse kimin şampiyon olacağı..

Volkan Gokhan Lugano Yobo Santos Topuz Selcuk Emre Stoch Alex Niang -

yedekler : Mert Semih Dia Caner Ugur Cris Bekir

bardaktan boşanırcasına yağmur yağmış

şu dakkalarda durmuş

zemin kaygan ilahi adalet Allahım yardım et

maç esnasında da yağar rüzgarda yüzlerine eser diğer kaleye gidemezler inşallah

En çok fenerlilerin taraftarlarımızla uğraşmaması, dalga geçmemesi için Trabzonun şampiyon olmasını istiyorum. Kendileri dalga geçilecek durumdalar ama farkında değiller.Allahım yardım eder inşallah Trabzonun şampiyon olmasına.

FENERBAHÇE 11 - Volkan ; G.Gönül, Lugano, Yobo, Santos ; Selcuk, Emre ; M.Topuz, Alex, Stoch ; Niang

Aziz Yıldırım 50 tane tekerlekli sandalye hediye etmiş Sivas Derneğine. Resmen rüşvet bu, TFF gibi anaokulu kurumlar müdahale edemiyor. Ben FİFA'ya mektubumu attım, haksızlığa karşı olan sorumluluğumu yerine getirdim.

#Sivasspor: Korcan - U. Kavuk, Navratil, Sedat, Hayrettin - Kadir, Erman, Mehmet Nas, Grosicky - Eneramo, Pedriel

SİVASSPOR 11 - Korcan ; Uğur, Navratil, Sedat, Hayrettin ; Erman, Kadir, Mehmet Nas, Grosicki ; Eneramo, Pedriel

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonuna katıldılar. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, "Sivas, her zaman Fenerbahçe ile kardeştir, bu ömür boyu da devam edecektir'' diye konuştu. :o

512jal

olurda sivas puan alırda fenerin şampiynluğu giderse mecnun denen haysiyetsiz rızayı ilk fırsatta kovmassa bütün türkiye yüzüme tükürsün

Allah Fenerli oyuncuların psikolojisini tedirginlik,endişe v.b. ile maç sonuna kadar yaşatsın.

Geri
Üst Alt