STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 2-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | İkinci Yarı | Lig TV

korcanın banka hesaplarını çok merak ediyorum,bunu araştırsana satılık medya,allah hepinizin belasını versin,bundan sonra zalatın z sini ağzına alana gorayyyyy deyip susturuyorum

Adamlar 2li averajla şampiyon olacaklar.Ahirette nasıl hesap vereceksiniz lan...

ts 4 ama ne yazar :sad007::sad007::sad007:

Şerefle ve haysİyetle oynamak doĞru belkİ ezİyettİr

Şİke ve Şaİbe nİn İlahinin dÖndÜĞÜ bİr ŞampİyonluĞu(!) sİndİrmek

yalniz ve sadece sİzlere yakiŞan bİr mezİyettİr

fİkrİmİz deĞİŞmedİ hepİnİz hala Öylesİnİz !

Şampİyon trabzon beyler

korcan'da fenerlilerle birlikte madalya almali, fblilerden daha çok katkisi var galibiyete

Aziz Yıldırım şeref tribününü terketmiş..

aha azize valizi indirmeye gitti :D

fb maçlarında böyle oluyor... Rakip gol attığı andan 1 dk geçti geçmedi gol yiyor...(bknz: Buca maçı)

Ulan Sivas İnşallah seneye son maç elimize düşersin, 4-0 yenilgiyle bile kümede kalacakken inşallah bizden 5 yiyip düşersin satılık şerefsizler.

trabzon son maça bırakmamalıydı,fırtına gibi bir ilk devre ve ardından inanılmaz bir düşüş yaşadı 2.devre başında,orda kaybettiği puanlara yansın trabzon,elindeki duran şampiyonluğu hediye etti fenere.Fenerde bu avantajı iyi değerlendirdi ve şampiyon oldu,kısacası sen yiyemedin ama ben yerim muhabbeti oldu.

Sonuç itibari ile bu maçı konuşmak mantıksız zira sivasın yatacağı belliydi,bu sezonu unutmamak gerek zira bu başarısız sezonu hatırlayarak önümüze bakıp daha emin adımlar atmalıyız.Çok iyi hatırlıyorum,1999da chelseaye 5-0 kaybettiğimizde o dönem herkez bu takım bitmiş demişdi ama o maçdan sonra şahlanıp ueafaya kadar gittik.

Artık önümüze bakmalıyız,fener şampiyon oldu bakalım ş.liginde ne yapacak onu merak ediyorum...

Trbazon 9 puanı kapattırmış..Onlrdan fazla biz bunu düşünüyoruz..Bunlar için cezqa almanıza değmez..Şu güzel günlerde boş yere ceza yiyen arkadaşlarımız oldu.

Hocam güzelde bir takım bir devrede de 9 puan da kaybetsin. Fener 17 de 16 yapacak takım mı.

Biz bile 2000 yılında yapamadık.

Cüneyt Cakir olsa kirmiziydi.

Böyle bir akşam da , cok agır bir durum olmadıkca, hiçbir Galatasaraylı'nın ceza almasına gönlüm razı değil.

Yönetim bu aksamın cezalarını affetse keşke...

bütün suç tsde arkadaş sen 9 puanlık farkı erit liderliği ver üstüne ortada forvetin yokken git polonyanın köyünden topçu diye 2 tane siyam ikizi adam getir sonrada ötün sıkışınca asıl maçlara oh ne güzel istanbul hiç üzülmesinler boşuna 30 yılda mustehak 50 yılda

Geri
Üst Alt