STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Fikrimiz değişmedi hepiniz hala öylesiniz!

diyarbakırda durum nasıl merak ediyorum.valla orda şamp. turuna çıkarlarsa falan vururlar adamı herelde.acayip GSLİ var zaten orda.geçen seneki bursa şamp. bile adamlar kendileri şamp. olmuş gibi sevinip zafer turuna çıktılar:D:D:D

orda fener şampiyon olunca sevinenleri dövüyorlar çoğu galatasaraylı benim bildiğim :D

diyarbakırda durum nasıl merak ediyorum.valla orda şamp. turuna çıkarlarsa falan vururlar adamı herelde.acayip GSLİ var zaten orda.geçen seneki bursa şamp. bile adamlar kendileri şamp. olmuş gibi sevinip zafer turuna çıktılar:D:D:D

yüzde 90ı galatasaraylı en az:)

Bence Kutlama yapmasınlar lan. şampiyonluk sayılarıyla şampiyonluk kutlamaları eşit olsun. zaaaaaaaaaaaaaaaaaa xDé (Kendime güldüm) :D

Erman Toroğlu "Fenerbahçe'nin Aleks Taşçıoğlu'na ihtiyacı yok."

kardes o resmi degistirrisen sevinirim

bugunluk beni mazur gorun kardes, havaya boşuna küfür ediyorum, hiç olmazsa boşa gitmesin, avatarıma bakıp ediyorum. :D

orda fener şampiyon olunca sevinenleri dövüyorlar çoğu galatasaraylı benim bildiğim :D

Aziz Diyarbakırlı galiba yıllar önce orda oynanan bir fener maçında Diyarbakır taraftarının açtığı pankart

"Namert Hemşerim olacağına,Aslan gibi düşmanım olsun"

Drogbayı değil istersen messiyi getir...Bu düzenle şampiyonluk çok zor..

Yahu şu karaktersiz alex kadar kendini atıpda göstere göstere faul alan adam görmedim..Bu hakemler hiçmi izlemiyor bu şerefsizi..Hayır bizim camiadanda kimse bundan neden bahsetmez..

Ben olanları ciddi söylüyorum inanamıyorum..Bu kadar alenen nasıl yapılır bu işler bilmiyorum..

Yahu gökhan yattı zaten 5 dakika..adam 2 dakika veriyor..

Sana son maç sırf deplasmanda küfür ettin diye seyircisiz ceza geilyor..Hiç korkmadan ,hiç utanmadan bunu yapabiliyorlar..

Adnan polat nefretimsin..

erman aleks taşçıoğluna giydiriyor

18. Şampiyonluk , 19. Kutlama

Hala gülüyorum :D

Ancelotti kovulmuş.Drogba transferini etkilemez umarım.

Hıncal bu hafta çok fena gürleyecek hem de acayip.Şöyle 3-5 tane adam olsa zaten medyada,aziz denen mahluk böyle at koşturamaz

inşallah

hepimiz hıncala destek olalım

her ne kadar hıncalı sevmesem de söz konusu galatasaray olunca gerisi teferruattır

Geri
Üst Alt