STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:34 | Sivasspor 3-4 Fenerbahçe | 22 Mayıs | Maç Sonucu

...

.

Gençlerimizin resimleri koymuşlar bunda birşey yok..Onlar içinde gurur verici olmuştur.

Yahu arkadaş heriflerdeki şansa bakarmısın adamların sezon başından beri oynamış oldukalrı maçlarda herifler öle dakiklarda öyle goller atıyorlar ki maçon tüm rüzgarı bu......... e dönüyor birden...bn anlamadım gitti arkadaş..bugünkü maçta beyler ermanın kesilen pozisyonunu gördünüz mü ofsayt gerekçesiyle üstelki maç 1 1 di...kişiliğini yere göğre sığdıramadıkları alex efendinin adam yerdeyken pzosiyonuna devam etmsi kişiliğinin gereğiydi sanırım dimi ..Yazıklar olsun alınan şampiyonluğa baıorumda sinirlerim alt üst oluyor ya

ulan bizim sitedeki salak resmi kaldırın vallahi hacklicem hee, kafayı mı sıyırdınız yaa

Hocam aynı dal olsa anlıycam kendimizle dalga geçer gibi

Takma bos ver , basin dik olsun.Biz ustu uste 3-4 sampiyonluk alir ,gene ustune bir avrupa kupasi ekler , kendilerine getiririz onlari.Kutlasinlar bakalim bir muddet.

Ulan, adamlar Galatasaray'ın kalbinde gösteri yapıyorlar resmen, deli olacağım. :)

Geçen sene yanlış anons yapan adam:''Ben o anonsu aslında bu sene için yapmıştım''

seneye acun ahmet çakar, aziz yıldırım, ercan saatçi ve serhat uluereni götürecek dominige :)

Geri
Üst Alt