STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

4-4-2 oynasaydık bekler de ortasaha da bu kadar sırıtmazdı,aradaki fark bu.

5-5-0 ; 5-3-2 ; 4-5-1 vs. vs. oynasan bile bazı oyuncularla olmayacağı belli. Hakan'ın pas hatası gol oldu. Aykut ve Ali'nin hatası gol oldu. Bu sistemle alakalı değil sadece. Ali Sabri'nin yaptığı hücum bindirmelerinin 20'de 1'ini yapamadı. Emere ile hiç bir uyum sağlayamadı. Orta saha topu oyuna iyi sokamadı. Baros hazır oldmadığı için forvet seçeneği zaten kısıtlı. Arda çıkınca takım resmen bitti. Kenardaki alternatiflere bakacak olursak hala Barış giriyor kurtarıcı olarak. Yıllardır nasıl değişmez bu gerçek. Bizim gördüğümüzü göremiyorlar mı da takviyeleri zamanında yapamıyorlar.

Bu forumda insanları provoke edip küfür edip 3 ay ceza alan adamları affedersiniz.Bakın hala aynı adam işte.

EDİT: Herkesin son şansı! (E.YILMAZ)

Ayrıca Oğuzhan Türkmen, aşağı yukarı her mesajının Fatih Terim ve o dönem yönetimi üzerinden şimdiki ekibe ve yönetime laf giydirme, ağır eleştiriler vs. yapıyorsun mesajlarında.

Ve özellikle hep bu gibi durumlarda forumda aktif oluyorsun.

fatih terim benim ve çoğu arkadaşın amcası dayısı dedesi bizde cebe para atıyoruz ondan.

Benim amacım asla kimseyi kırmak veya ukâlalık yapmak değildir.

F. Rijkaard'ı beğen beğenme, beni ilgilendirmez. Fikrine saygı duyarım.

Sadece,

İçten içe, akbabalar gibi, sinsice bu anları bekleyen ve bir anda kinder sürpriz gibi ortaya çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

eğer o sürpriz dediklerini biraz takip edersen 1 ay öncede aynı şeylerden bahsettiklerini görürsün.burada felaket tellallığı yapılmıyor bu takımın böyle olacağı belliydi.şimdide sölenenlerin doğru çıkmasıdır patlama noktası olan

Bu Yılmaz Vural 11. sıradaki Antalyaspor 'u alıp bu takım küme düşerse mini etek giyerim diyip o takımı düşüren adam değil mi?

Barış vallahi çıkıp dese ki, "F. Rijkaard bence iyi bir t.d değil".

Eyvallah. Gitsin dersin, başkası gelsin dersin, herşeye eyvallah.

Ama yerine Yılmaz Vural gelsin demek, nasıl bir vizyonsuzluktur yarabbim.

Vizyona bak hele.Geçen sene 3. olmuşun.Bu sene ilk 5 e girmen hayal gibi.Bırak totali futbol yok ortada.Uefa'da bile rakibini zor elemişin.İzleyin vizyonu.Size iyi seyirler.

Barış vallahi çıkıp dese ki, "F. Rijkaard bence iyi bir t.d değil".

Eyvallah. Gitsin dersin, başkası gelsin dersin, herşeye eyvallah.

Ama yerine Yılmaz Vural gelsin demek, nasıl bir vizyonsuzluktur yarabbim.

+1905

Bu kadro bu kadar oynar düşünsesi bana pek anlamlı gelmiyor.O zaman hocalar arasında pek fark kalmıyor.Geçen sene Ş.GÜNEŞ aynı kadroyu çok daha iyi oyntmadımı Onur gibi bir kaleci kazandırmadımı?

Sadece,

İçten içe, akbabalar gibi, sinsice bu anları bekleyen ve bir anda kinder sürpriz gibi ortaya çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

Orkun şu ana kadar bütün mesajlarından ilk kere seni alıntılayarak cevap yazıyorum,bütün mesajlarını da okudum. Bence düşüncelerinde ne kadar haklı olsan da çok sert bir üslupla yazdığın için çok da tepki aldın. Yine de sana katılıyorum, en küçük sıkıntıda bile yönetime,teknik kadroya laf atanlar,sinirlerini onlardan çıkaranlar gerçekten rahatsız edici oluyorlar.

Kurunun yanında yaş da yanar hesabı bu kadar iyi yorumlar yapan insanlar arasında bu gıcık taraftar profili bütün şevkini kaçırıyor insanın.

---------Ufuk-----------

Sabri---Neill---Gökhan--H-Balta

-----------Cana-----------

------Transfer---Transfer--

Pino-----------------Arda---

---------Baros-----------

Kadroyu bu hale sokmadan bu takımdan bi zıkkım olmaz bu kadarda net:).

Sivasspor'un 2-1 kazandığı maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, "Rakibin fizik gücü bizden daha iyiydi." dedi.

2-1 biten maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, rakibin fizik gücünün daha iyi olduğunu bu nedenle yenildiklerini söyledi. Rijkaard, "İlk dakikalar iyi başladık. Özellikle ilk yarım saat iyiydik. İlerleyen dakikalarda durgunluğumuz başladı. Kötü sinyaller verdik. Fizik mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarı iyi gördük. Sivas'ın fizik gücü bizden daha fazlaydı. Neticesinde biz fizik gücüne kaybettik. Biz takım olarak pas yapmak istedik rakip bozdu." dedi. Sivasspor Yardımcı Antrenörü Hayati Soydaş ile geçen yıl olduğu gibi bu maçta da yaşadığı tartışmaya değinen Rijkaard, "Benim sinirli olmam maçı kazanmak istememden. Yenmek için gelmemizden dolayı belirli şeylerden dolayı biraz sinirlendim. Oyunun başlangıçta çok iyi oynadığımızdan dolayı ilerledikçe düşüş yaşadık onun vermiş olduğu bir stres vardı kazanma arzusu vardı. Maç içinde olan şeylerdi. Benim için önemli olan maçtı." dedi. Hakemlere yaptığı itirazlar konusuna değinen Rijkaard, "İlk golde rakip forvet oyuncusunun bizim oyuncuya yaptığı faul yerine hakem aksine karar verdi. Onun için de ortam biraz gerginleşti." dedi. Transferlerle ilgili yönetimin çalışma içinde olduğunu belirten Rijkaard, takımdaki yorgunluğu ise milli takımdan dönen oyuncuların fazla olmasına bağladı. Rijkaard, "Daha çok çalışacağız. Sezon yeni başladı. Bugün mağlup olduk ama daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmeyi amaçlıyoruz." diye konuştu.

Aynı şeyler sanırım..

Farklı birşey yok gibi.

şu gutinin şimdi attığı pası galatasaray 1 kere atsın yeter abi bana.

evet balta banko:)

Son dakika,

F. Rijkaard istifa etti, Fatih Terim yerine getirildi.

Yaptığı basın toplantısında,4-4-2 sistemiyle yerden baskılı, bol presli, ileri-geri oynayan bir Galatasaray olacağız, dedi Fatih Terim.

---

Çaktırmayın, belki inanırlar da, forum bir süre rahat eder.

Sadece,

Yahu Orkun, bu söylediğine kendin inanıyor musun?

Sence hakikaten "Ulan bir Sivasa yenilsek de, gitsem forumda Frank Rijkaard' a, Adnan Polat' a saydırsam" diyen var mıdır aramızda.

Galatasaraylı olduğumuz için hepimiz burada birşeyler yazıp çiziyoruz. Hangimiz akbaba gibi tuttuğumuz takımın yenilmesini sinsi sinsi bekleriz.

Böyle bir şey yok ya, sen çok üzülmüşsün, aşırı tepkiler veriyorsun, git biraz dolaş, hava al ne bileyim.

Yönetimi tebrik ediyorum sadece.

Seyrantepe kadrosunu bozdun be yönetim.şimdi kurduğun bu kadro.bi kaç oyuncu dışında florya antreman kadrosu bile olamaz.kimse kusura bakmasın...

uzulmez bizde olsa cag atlariz

utanarak soyluyorum

neyse arkadaşlar ben kaçar yarın sınav var,iyi akşamlar..

Geri
Üst Alt