STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

-Adnan Polat rakipler T.T arenadan çıkamayacak

Bu gidişle kendin çıkamayacaksın...

Sivas'ı baz alarak konuşmuyorum ben.

Bugün takımında İniesta, Messi varken bile gidip kaza eseri yenilebilirsin.

Ben yenilgimizin böyle olmamasından yakınıyorum.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Diyelim ki ScoutGS haberi doğruydu, Bu oyuncularda hatta kamptan beri beraberlerdi.

Ama şimdi gelip Sivas'a yenildiler. Derim ki "kafanız güzel mi sahaya çıktınız?", bu kadroyla yenilmek büyük başarı ister.

Ama Sarp'lar, Barış'lar, Servet'ler...

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Diyelim ki ScoutGS haberi doğruydu, Bu oyuncularda hatta kamptan beri beraberlerdi.

Ama şimdi gelip Sivas'a yenildiler. Derim ki "kafanız güzel mi sahaya çıktınız?", bu kadroyla yenilmek büyük başarı ister.

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

İmzamı atarım.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

Nokta.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

Kına yaksın sezgin işte:) Sarpla Ayhanla aralara pas ileriye hücum bekliyoruz :)

Servet Sarp ve Ayhan'i ilk 11'de gormek istemiyorum artik. Ali Turan da ilk 11 icin yeterli degil. Kimse sag bek degil falan demesin. Adam tel tel dokuldu. Hic istekli degildi. sabri de sag bek degil. Ama adam savasiyor.

Ya Misimoviç'le De Jong'u 3 güne bitirirsin ya da seneye pılını pırtını toplayıp gidersin. Polat'ı,yönetimi ne kadar sevsem ve şu ana kadar eleştirmesem de bu kadar zorlu bir fikstürümüz varken transferleri bu kadar geciktirmek muazzam bir hatadır.

İlk 5 haftada şampiyonluk yarışından kopabiliriz çok ciddiyim.

Belki komik gelebilir ama bence Rijkaard'da hiç suç bulmuyorum.Bence En Büyük şansızlığı böyle cimri bir yönetimle denk gelmesi.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

Bu zamana kadar transfer yapmayan yönetimin eleştirisi yapılır. Onu geçtim Rijkaard'ı savunan biri olmama rağmen, bugün formsuz olduğunu söyleyebilirim. Ne olursa olsun şu anki kadromuz Sivas'dan daha üstündür. Bir hata varsa bu maçta kaybetmemizde herkesin payı var bu hatada

Belki komik gelebilir ama ben Rijkaarda hiç suçu yoktur.Bence En Büyük şansızlığı böyle cimri bir yönetimle denk gelmesi.

Rijkaard'ın suçu Türkiye'ye gelmesidir. At kuyruklunun cazibesine kandı :)

Ya Misimoviç'le De Jong'u 3 güne bitirirsin ya da seneye pılını pırtını toplayıp gidersin. Polat'ı,yönetimi ne kadar sevsem ve şu ana kadar eleştirmesem de bu kadar zorlu bir fikstürümüz varken transferleri bu kadar geciktirmek muazzam bir hatadır.

İlk 5 haftada şampiyonluk yarışından kopabiliriz çok ciddiyim.

Bu yönetimde bunu yapabilecek birilerini görebiliyor musun?

bu tablonun en önemli sebebi yönetimdir....ama rijkaard geldiğinden beri bir tane üstüne koyup gelen futbolcu var mı?futbolcuların hepsi dökülüyor...2 metreye pas veremiyorlar...floryada bir şeyler oluyor ama....

Belki komik gelebilir ama bence Rijkaarda hiç suçu yoktur.Bence En Büyük şansızlığı böyle cimri bir yönetimle denk gelmesi.

Enes'e katiliyorum. daha once de dedim. Yonetim tarnsferde para kaybetmek istemiyor ama bu gidisle cok puan kaybedecegiz.

Mesela,

Ufuk

Sabri

Neill

Hakan

Çağlar

Cana

Ledesma

Rosicky

Arda

Pino

Baros.

Eleştiri yapasım yok.

Neyini eleştireyim ki?

Tek cümle.

Yetenek yok.

Doğru ama maç içindeki hamleleri hocanın kısmen yanlış tabi bizce yanlış.

kimse 4-3-3 e takılmasın bugun aslında 4-5-1 ile başladık..oynabileceğimizin en iyisini oynuyorduk ben zaten fazlasını beklemiyordum.hocanın tek hatası emre çolak ı oynatmasıydı ve 70 dk sabır etmesiydi.mehmet batdal gibi adam varsa kewell forvet oynamaz bu hocaya eleştirim

gelelim muhetşem ortasaha ve defansımıza.mustafa-ayhan hakan balta-servet bunlar hakikaten bu takımın futbolcusu değil.ali turan a kızmıyorum sağ kanat ta tek başına kaldı.lorik cana nın bu hali bile ayhan ve mustafadan iyi.

3 hafta sonra çok kötü olaylar olabilir.yönetim ateşle oynuyor.2 senedir çıt çıkarmadık ama bu sene kimse sabır etmez.şu maçta keita olsaydı çok farklı olurdu.

benim merak ettiğim tek şey başkan tribünden maçı seyrederken gercekten güze futbol ve galibiyet bekliyormuydu?

Adnan Polat hâla 2012 ayağına yatsın. Yemişim 2012 kurallarını. Elalem çatır çatır yapıyor gerekli transferlerini. Herkezin başkanı geri zeka da bizimki mi sivri zeka? Boş iş boş şeyler bişeyler bişeyler... Kadromuz yeterli değil çok açık ve net. Artık anıra anıra da olsa bunu anlatmak lazım yönetime. 2012 diye diye transferi unutturacaklar millete. Belli ki 2012 filminin çok etkisinde kalmış sayın Polat. Her fırsatta Roland Emmerich'e "Ailecek beğenerek izliyoruz efem" mesajı vermeyi de bırakır umarım.

Sonra suçlu olarak Rijkaard'ı gösterirler. Neymiş, "Türkiye'de oynanan futbol değil sonuç önemli. Rijkaard değişecek." Bi hareket çekerdim şimdi ama. Her zaman rakibinden 1 fazla at sonra koy edit. rahvan gitsin. Böyle bir mantık olmaz. Galatasaray Başkanı bu kadar vizyonsun olamaz, olmamalı.

Şimdi Adnan Öztürk olacaktı ki ne Polat'a muhtaç olacaktık ne Sezgin'e. Peter Kenyon çevirirdi kulübü.

Tepki göstermeyip sabır diyen yada biz armanın peşindeyiz diyen tüm renkdaşlar bir kez daha takımın durumunu gözden geçirsinler.Ben beklerdimki toplu olarak aynı şeyler söylensin.Söylensinki ortak tepki ses getirsin.Galatasaray taraftarı zekidir , o gelsin bu gelsin yok Terim'e laf söylenince kanıma dokunuyo gibi çözümsüz ego yada hislerden çok rahatsızlığın şiddetini ortak ve yüksek sesle dinletelimki artık Adnan biraderlermi olur başka bir yöneticimi olur ellerini taşın altına sokarlar.

Buradaki taraftarın çoğunun her türlü hesap sorma hakkı vardır (en azından benim bildiklerim )çünkü ben ve benim gibi takımın resmi ürünlerine sırf katkı sağlayabilmek adına dünyanın paralarını verdik veriyoruzda (bilet paraları hariç)...Hem gönül bağımız hem cepten katkımızın olduğu bir oluşumada tepki göstermemiz normal.Lütfen kimse kimsenin avukatlığını yapmasın (Terim'in ,yöneticilerin,topçuların yada Rijkaard'ın )...Alkışı alıp omuzlarda taşındıklarıda olur çuvaldızı batırdığımız zamanda.Buralara gelirken bunları göze almak mecburiyetindeler.Milyonlarca taraftarın külfetini almış olmaları ne kadar büyük sorumluluksa milyonlarca liralarla bunun karşılığını zaten alıyorlar.

Ortasaha diye birşey yoktu bizim takımda. Hücum hattı da sahada yürüyünce böyle bir skor ortaya çıktı.

Geri
Üst Alt