STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | İkinci Yarı

yönetime selamlar alcagınız futbolcu bu saatten sonra gelse bile neye yarıcak kampa gelemeyen oyuncudan hayır gelmez...

Adnan polat Allah seni bildiği gibi yapsın,koca 3 ay geçti takımı güçleneceğine senin yüzünden anadolu takımına döndük!

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

Berabere biterse iyi.

Beyler Lütfen kendinize Gelin Belki bu Sene gidecek ama 2012 kriterLeriyle tüm yapımız alt üst olacaktı.2012 Kriterleri Oleyyyyyyyyyyy

sen Rijkaar gibi bir hoca getiriyorsun ki bu adam şu an ki barcelona'nın yaratıcılarındandır başkanları bile söyledi.. ama sen hala bu adamı ayhanla mustafayla oynattırırsan Rijkaard bile sakız olur ağızlara.. yazıktır günahtır.. Adnan Polat'a inanılmaz ama inanılmaz güveniyordum lig açılana kadar yine susturur bizi yine yapar bişiler diodum ama kocaman bi YOOOOOOO...K. bu saatten sonra adam gibi de adam getiremiceklerine göre ligler başladı oynayan adamlı getiremezsin.. en iyisi yapmayın transfer falan bırakın yenebilceklerimizi yenelim yenemiceklerimize yenilelim.. bugün eğer ki yenilirsek Rijkaard gitsin istifa etsin adamın kariyerine hocalığına yazık.. getir tugayı en azından taraftarda rahatlasın..

madem küçülmeye gidiyorsun 2012 muabbetine yapma Adnan transfer.. yazıklar olsun.. yıllarca başkanımız olursun diye görmüştüm seni ama bu saatten sonra bas git..

OFFFF OFFFFFFFFFFFFF

Fiziğini geliştirmediği için oyuncuya kızılır mı? :D Gülüyorum lan bu halimle :D

Emre'yi oraya koyanda sorun... Ona da hak veriyorum gerçi ama neyse...

Yapma ya, Keita yi sattin, Gio yu alacagina gittin gecen sezon sakat olan Pino yu aldin, tabii bu da Rijkaard in sucu, sonra da ucuz dandik Serdar Özkani, ikisi de sakat, o ne yapsin ? Rijkaard in ellinde adam gibi oyuncu mu var, o oynatmiyor ?

ayhanım hakanım ne top ounuyor yaaaa

ya rijkaard gitsin ya da yönetim bu böyle olmaz neden rijkaard gitsin çünkü bu futbolcularla total futbol falan oynanmaz hiç kimse hayal görmesin şuanki 11 de 7 oyuncu defansif bu takım nasıl gol atsın gelsin biri eski günlerdeki gibi 4-4-2 oynatsın kazanalım yok inadına rijkaard diyorsanız o zaman bugüne kadar gerekli transferleri yapmamış 3-5 kuruş için son haftalarda acısı çıkacak puan kayıplarını hatta avrupa liginden elenmeyi göze alan adnanlar gitsin başka türlü bu yıl bir başarı yakalamamız imkansız ... Tek üzüldüğüm nokta yeni stada hiçbir iddaamız olmadığı bir zamanda gidicez belkide o heyecanla beklediğimiz stadın tribünleri boş kalacak...

Sivas'a 4 atarız diyenlere güzel kapak oluyor. :) Golde Servet'in hatası var. Yenilsekde sıkıntı yok, niye geriliyorsunuz? Geçen hafta 6'da 6 yaptık da ne oldu? Hataları görmek daha iyi birşey olmaz ilk haftadan sayan söven bizden değildir.

orta sahayı ben toparlarsam , golleri de sen atarsan olur bu dediğin

orta sahada pas yapailen adam yok, gol desen forvetin yok golü bile sarp attı

Bu sene hastaneler full olur.Çok kötü durumdayız.

Plansız ve programsız bu güne kadar bu kadroya güvenenlerin suç..

Rijkaard ne yapsın?

Eline veriyorsunuz bu futbolcuları aynı..

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Yönetim gerçekten ayıp etti bu sene. Şirket değiliz yahu biz.

cana kötü diyen arkadaslar var bakınız cana önlibero 4-1-2-3 te 1 de oynayan adam ama fr adamı ofansa dönük oynatıyo ama takım halinde yerlerdeyiz

Her seçimin ardından UEFA Mali Kriterlerinden bahseden, seçimden önceki sezonda da taraftarı ve dedeleri susturacak transferler yapan bir yönetim anlayışı Galatasaray'ın başında oldukça bahsettiğimiz o Rijkaard devrimi hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.

Yönetime toz konduramayanlar Polat'ın hiç bir suçu yok der şimdi. Tek suçlu taraftardır onlara göre. Ne de olsa transferi son güne bırakan, bir işi becemeyen taraftar birilerine göre. Tek kelimeyle yazık gerçekten.

baros girsin ayhan çıksın

aha tehlikei yer

şimdi bu spikerlere ana avrat sövcem ceza alcam sonra abuk sabuk yorum yapıyorlar. yok rijkaard golden önce batdalı sokcakmış, golden sonrada onu sokmuş tartışılcakmış. lan mal defans oyuncusu mu sokcaktı gol atmka için. canaya fazla tahammül etmiş, zaten yerine koycak adam varda değiştircek. canaya tahammül fazla emre çolak büütün pozisyonları katletti ona birşey demiyor.

Geri
Üst Alt