STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Mecbur muyuz 4-4-3 oynamaya eldeki malzemeye uygun oynayalım.Sadece 1 türlü yemek yapan adama ben ahçı diyemem kusura bakmayın.

istersen 7-7-7 oyna ama dünyadaki bütün üst düzey takımların ortsahası iyi, modern futbolda başarılı olmak istiyorsan iyi bi ortsahaya sahip olman lazım

Eldeki malzemeye göre taktik devri, Rijkaard'ın ilk sezonu için geçerliydi. Artık Rijkaard'ın taktiğine uygun adamların çoktan transfer edilmesi gerekiyordu. Ben sanmıyorum ki, Rijkaard bu durumdan hoşnut olsun. Tam tersi bugünkü maçtaki gerginliğinden de ne kadar sinirli olduğu gözüküyor. Kesinlikle tek bir transferle falan geçiştirilebilecek bir sorun yok ortada. En az 3 transfer gerekiyor, ancak tabii ki bu şu anda hayal gibi gözüküyor.

Geçen sene takımı ilk 8 hafta taşıyan KEİTA-NONDA-BAROS yokken ve onlara alternatif alamışken bu sonuçgayet normal:(

Arkadaş bu saatten sonra bir 5.cilik , bir 3.lük kaldıramaz taraftar hele yıllardır CL'de yokuz.Bu senede olamayacağız galiba bu futbol devam ederse.O zaman Adnan'lar hazırlansınlar.

işin kötü tarafı hiçbir bölgemizin tutar yanı yok.kale allaha emanet,defansın göbeği,bekler rezalet orta sahayı söylemeye gerek yok,forvete alternatif bi adm şart.yani 1-2 transfer diyorlar da en az 4 transfer lazım bu takıma

ayrıca cana inanılmaz kötüydü bütün pozisyonlarda ağır kaldı neredeyse hiçbir topa müdahele edemedi ayhan bile daha iyiydi yani

rİjkaardla 5 yillik sÖzleŞme İmzalansin

Rijkaard ile gerekirse 15 yıla varım ama bu yönetimle 15 gün bile olmaz.

Rijkaard gitsin,Skibbe gitsin,F.Terim gelsin,Gerets gelsin bu saçmalıkları bırakın artık.Birazda yönetimde arayın suçu kaç yıldır başarı yok hala t.direktörde arıyorsunuz sorunu.

Erik Gerets gelirse şampiyon oluruz büyük ihtimal ama yönetim onuda yapmaz: )

yaşında bayağı geçkinmiş gençler bilmiyorlar işte ne yapsınlar.

2003 te geçen seneki Şampiyon kadar puan aldık 2.olduk Hocam.O zaman 2004 te de Rahmetli Canaydın suçlu.Tamas,Petre,Bratu ile oynadık.Geçkinmiş bir genç olarak güzel bir cevap verdiğimi düşünüyorum.

Herkes oyuncu kalitesinden bahsediyor ama ne olursa olsun elindekilerden bir takım oluşturamayan Rijkaard'ın da çok suçu var..

Deminki mesajımda da yazmıştım,suçsuz yok şu anda yönetim ve teknik kadroda.

Taraftar beklentisi : Audi kalitesi

Yönetimin Rijkaard'a verdiği malzeme kalitesi : Toyota

Rijkaard'ın sisteminde elde olan malzemenin yansıması : Vosvos.

Yine de en büyük suçlunun yönetim olduğu su götürmez bir gerçek.

Rijkaard gitsin,Skibbe gitsin,F.Terim gelsin,Gerets gelsin bu saçmalıkları bırakın artık.Birazda yönetimde arayın suçu kaç yıldır başarı yok hala t.direktörde arıyorsunuz sorunu.

:yenieek:

bu kadroyla ancak bu kadar olur

siz şu anda 2012 yi konuşuyorsanız fatih terimin 2. döneminde yaptığı transfer katliamı yüzünden konuşuyorsunuz. lukunku,almaguer,cristian............ saydırmayın bana.

Rijkaard 'ın bilgisinden şüphe ettiğimden söylemiyorum ama Galatasaray takımına Barcelona kadrosunu getirsen bir nane olmaz Rijkaard lanetlik yapıyor takımı baltalıyor.

Bu kadro yapısı ile kim gelirse gelsin bu şekilde olur.

verirsin alternatifli bir liste.bunlar olursa ben sistemimi uygulayabilirim dersin.olmazsada kusura kalmayın benim bir ismim var sizin yüzünüzden bu ismi rezil rüsva edemem dersin çeker gidersin.reykardında umurunda değil anladığım.kovarlarsa tazminat cepte.kovmazlarsada sene sonuna kadar süremi doldurur paracıklarımı alır çeker giderim diyor.aykutu hala kaleye koyan biri hoca falan değildir.alay ediyor bizle.kovunda tazminatımı alıp gidiyim diyor resmen.

Fatih Terim'i çok severim ama bu kadroyla Fatih Terim ne yapacak? FR'ye haksızlık etmeyin, adamın kariyeri mahvoluyor bu yönetim yüzünden. Madem daha iyisini veya en azından yerinde oynayabilme ihtimali olanı almayacaksın neden satıyorsun Keita'yı? Cana'nın Mehmet Topal'dan ne farkı var? Dos Santos'u alamaz mıydık? Jo Mehmet Batdal'dan kötü adam mı? Bugünkü sağ bekimizin durumu nedir? Çocuk sağ bek değil, stoper. Neden Uğur'u gönderdiniz, hiç yoktan sağ bek asıl yeri. Caner alınamaz mıydı? Bu liste böyle uzar gider....

Geri
Üst Alt