STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Sana Barış'la mutluluklar, Emre'nin kredisi sonsuz bende.

2 sene ? Bu çocuk daha kadroya gireli 1 sene olmadı. Belki Arda kadar büyük bir oyuncu olmaz ama 2 sene sonra Türkiye'nin en iyi ''merkezi ofansif orta saha'' olucak. Bu yetenek var bu çocukta, sadece fizik lazım.

Ahmet bence yazımı tam anlamadın, emre sağ açık oynayamaaaaazzzzzzzzzzzz.Ben ona kötü futbolcu demedim

Kaan Kapıcı, eleştiriyoruz diye demiyorum.

Bu maçtan sonra Fatih Terim resmi koyan ve proveke eden kişilere söylüyorum.

Dediğini yapsa yenilmezdik;) Kewell solda arda sağda m.batdal ilerde olsa bu maç bizimdi.

belgrad maçında neden bunu demediniz. mehmet batdala kötü oyuncu sıfatını yakıştıran bu forum değil miydi. 2 kafa golü atamadı diye.

Ne Mustafa'sı ya, Mustafa ne yaptı da en iyi oynayan oyuncu ?

"Paniğe gerek yok" çular çıkıyor bir de her maçtan sonra.Onlar çok komik oluyorlar.

"Paniğe gerek yok,bu sene düşmeyiz."

Takımımız o kadar kötü ki Ceyhun Kaka gibi gözüküyor gözümüze..

Rijkaard ile ilgili ne düşünürsek düşünelim Rijkaard gitmez bu kesin.Çünkü yönetim Fatih Terim veya başka bir Hoca getirirse şu anda kendi tükürdüğünü yalamış olur.Bunu da göze alamaz.

yanliz batdal da sanssiz cocuk

ne sut cekti be

son yillarda bizim takimda boyle sut gormemistim

cok ama cok umitliyim mehmetden

65 gün olmuş transfer sezonu açılalı acelemiz yok acelemiz yok deye deye buraya gedlik.acele etmeyin ne gerek varki devre arasında yaparsınız transfer.adnan başkanın ağzında her kamera gördüğünde sadece 2 cümle seyrantepe bitiyor çok iyi olacağız.Arda yı satmıyoruz.yahu onlar zaten bizim elimizdeki değerler bu saatten sonra arda da gitmez stad ta biter.transfer yapın be kardeşim.boş polemiklere girmeyin artık.madem aceleniz yok inş gelen oyuncular sarp ın yedeği olacak vasatlıkta değildir.taraftar üstüne düşeni zaten yapıyor.artık yönetimde üstüne bazı şeyler düştüğünü farkedip bişiler yapsa ya

En ufak bir problemde yönetim ya da teknik kadroyla alakalı forumun yaş seviyesi bir anda 10-11'e iniyor. Bu kadar içi boş,hiç bir mantığa sığmayan eleştiriler yapılmasına izin verilmemeli,çok büyük kirlilik oluyor. Mantıklı yorum yapan insanları okuyamıyorum.

Aga, ben yorumları okuyamıyorum zaten. Yok Fatih Terim dönsün, yok Gerets gelsin yok şu gelsin yok Adnan gitsin. Geçen yıl ilk 6 hafta kazandık da ne oldu ? Herkes formsuzdu ona da lafım yok ama sanki herkes bu günü bekliyormuş gibi resmen, herkes zehrini kusuyor. Kısmen haklılar ama eleştiri sınırlarının üstünde çoğu.

pek konuşcak bişiy yok. bir tane organize atak hatırlamıyorum doğru düzgün. son 30dk'da sivas 4-1e gidebilirdi. takımda ardadan başka topla ne yaptığını bilen yok gözüküyor. rj'den çare de beklemiyorum. yönetimden transferde. napcam bilmiyorum.

Sayın Aydın Kay, benim mesajımı editlemeyi biliyorsun bir yönetici olarak. O zaman Fatih Terim resmi koyulan mesajlar niye editli değil, iki dakika önce gördüm alayını.

Proveke ediyorlar. Editlediniz, editlediniz yoksa olay çıkartmayı düşünüyorum. Çok acaip suikast girişimlerim var.

F.TERİM resimlerinde bu kadar rahatsız olma dostum tamam sevmiyebilirsin ama güzel günlerin hatırı yok mu hiç.

mesut bakkalın malzemesi daha mı iyi renktaş,bu malzeme değilmi avrupa 3. olan takım.

Haklısın. Mükemmel bir oyun, olağanüstü paslaşmalar ve tüm ekipleri darma-duman ederek geldik.

Maçlarımız (İsviçre,Çek,Hırvatistan), gelmiş geçmiş en enteresan maçlar listesinde başa oynuyor.

Portekiz maçında nerdeydik peki.

2 sene ? Bu çocuk daha kadroya gireli 1 sene olmadı. Belki Arda kadar büyük bir oyuncu olmaz ama 2 sene sonra Türkiye'nin en iyi ''merkezi ofansif orta saha'' olucak. Bu yetenek var bu çocukta, sadece fizik lazım.

Yetenekli olduğu aşikar ama kesinlikle mental olarak ya da fiziksel olarak gelişime açık değil. Çok endişeli maçlarda,sakin kafayla düşünemiyor. Hadi kanat oynayamıyorsun Kİ Dünya'da ofansif ortasaha oynayıp da forvet arkası YA DA kanat oynamayan çok çok az adam vardır, 4-5 maksimum, o zaman bari bir dene,bir çaba göster ya. Adam kanatta topu alır almaz,içeri dalıp çalım atmaya çalışıyor. Bir kere çizgiye indiğini görmedim,ama tabi Emre'ye de kızmak hata bu kadar kısıtlı bir kadroda.

Bu kadroyla 4-4-2 oynasak çok rahat kazanırdk bu maçı,Rijkaard'ı eleştireceğim tek nokta budur. Diğer bütün hatalar geç kalan yönetim ve özgüven eksikliği çeken takıma ait şu anda.

Geri
Üst Alt