STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Rijkard kendigitmez. Görevden almakta 5 milyon euro gibibirtazminat var dolayısyla Rijkarda kalacak arkadaşlar, buna eminim. Yapılacak en iyişey LEDESMA_ROSİCKY kalitesinde :( 2 adamorta sahaya alıp gerisinihocaya bırakmaktır. Yoksa bu takım bu sene ilk 5 e bilegiremez. telekomARENA stadıda açıldığına pişman olur :(

bu kadroyu beğenmeyıp rıjkaarda laf söyletmeyenlere lucescunun elinde ki kadroyu hatırlatırım..

Ben Rijkaard'ın yerinde olsam bugün giderdim..

Bu takım bu sistemle hiçbirşey yapamaz..

Plansız ve programsız bu yola çıkarsanız bu kadar..

Rijkaard transfer istiyor bağıra bağıra siz hala 1-2 Milyon Dolar'ın hesabını yapıyorsunuz..

Arkadaş bir takımın eksiği varsa ve bu eksiği kapatacak futbolcu bulduysan parayı verip alacaksın.

Sen Galatasaray Spor Kulübünü yönetiyorsun, köy takımını değil !

Hala transfer döneminin bitmesine çok var deyip duruyor başkan, şimdi de var bitmesine beklesinler ve izlesinler bakalım.

Bu saatten son Mascherano gelse ne olur Ronaldinho gelse ne olur..

Siz geçen sene bu takıma yakışmaya futbolcular var diyorsunuz, Allah aşkına bu takımın geçen seneden farkı nedir?

Çıldırmamak elde değil.

Ve Rijkaard..

Mehmet Batdal oyuna giriyor ki maçın başından beri oynaması gerekirdi ve orta açan bir tek yaratıcı oyuncunuz olan Arda'yı oyundan alıyorsunuz..

Ali Turan'a bu kadar nasıl tahammül etti, anlamak mümkün değil.

Hakan Balta bu maçtan sonra koşmayı falan bıraksın gitsin pas çalışması yapsın..

Emre Çolak'ı siz köy takımlarıyla oynadığımız hazırlık maçlarında oynatıyorsunuz ama Uefa ön elemesinde yok bu adam ve birden gelip Sivasspor deplasmanına koyuyorsunuz.. Ya bu çocuk ne yapsın.

Kaleci Aykut, hiç güvenim kalmadı.. Ha değişir ha değişecek dedik ama hala aynı Aykut..

Ya bir Allah'ın kulu yan toplar hakkında uyarmazmı. Adamın elleri ve ayakları direkleri bağlı.

Ya sistem değişecek ya sistem değişecek, başka çaresi yok.

Sahada takım yok, sistem yok..

Kaldığımız yerden devam.

Takımın Geçen Seneden farkı.

https://www.abdulkaderkeita.net/wp-...4947465491_202512335491_8977933_3562384_n.jpg

Aykuta güvenmiyorum .. ali turan zaten bomboş.. bu takıma ii bir kaleci ii bir orta sağ lazım.. Ama en önemlisi bu transferleri yapıcak adam gibi adam lazım önce!! ama hepsinden önce

adnan sezgin istifa...!!

aykuta guvenmiyorsan adam degilsin:)

Aykuta güvenmiyorum .. ali turan zaten bomboş.. bu takıma ii bir kaleci ii bir orta sağ lazım.. Ama en önemlisi bu transferleri yapıcak adam gibi adam lazım önce!! ama hepsinden önce

adnan sezgin istifa...!!

Kardeş Ali Turan hayranı değilim ama adam sağ bek değilki ne yapsın? Servet orada oynasa aynı hesap.. Uğur'u gönderip takımı tek sağ bek muhteşem star Sabri'ye bırakana sormak lazım..

Eldeki malzemeye göre taktik devri, Rijkaard'ın ilk sezonu için geçerliydi. Artık Rijkaard'ın taktiğine uygun adamların çoktan transfer edilmesi gerekiyordu. Ben sanmıyorum ki, Rijkaard bu durumdan hoşnut olsun. Tam tersi bugünkü maçtaki gerginliğinden de ne kadar sinirli olduğu gözüküyor. Kesinlikle tek bir transferle falan geçiştirilebilecek bir sorun yok ortada. En az 3 transfer gerekiyor, ancak tabii ki bu şu anda hayal gibi gözüküyor.

Kesinlikle katılıyorum. Yönetim maliyet düşürmek için bir politika uyguluyor olabilir ama bunun da bir sınırı olmalı. Yönetimde, transfer yapacaksa yapmalı ya da paramız yok deyip konuyu kapatmalı. Sürekli 3 kişi gelecek, 1 kişi gelecek, 1-2 kişi gelecek gibi demeçler hoş olmuyor. Galatsaray camiası gerektiğinde her borcun altından kalkabilecek güçtedir. Bu takıma bu hafta içinde 30 milyon Euro bulunmazsa batacak densin, 130 milyon EURO bulunur.

Bu arada gelecek maç taraftarlar tepki vermez umarım çünkü oyuncular üzerinde büyük bir baskı oluşturabilir. Bu konuda sağ duyulu olalım lütfen.

Beklerimiz gerçekten çok kötüler. Orta sahaya takviye şart.

Futbol cahillerini muhattap almıyorum zaten.

Milli Takım ve Fatih Terim demeyin bana herşeyden önce. Adam geçen sene bitirdi resmen bizi. Euro 2008 ise herhalde dünya üzerinde bir daha asla gerçekleşmeyecek bir olaydır. Tam 3 maç boyunca üst üste 90+'larda gol atmak ve bunu son derece vasat oynuyorken (Çek maçında son 10 dakika hariç) yapmak.

Bende size bu sene ki grup maçlarını sorarım. Almanya diyenlere İspanya derim, Portekiz derim, derimde derim. Fatih Terim Milli Takım'da başarısız olmuştur. Kabullenin artık bunu.

96-2000 arası dönemine zaten saygılıyız. Laf ediyor muyuz? Hayır.

Sadece böyle bir maçtan sonra proveke etmek amaçlı resmini koyma cahilliği gösterenlere gidip zihin olarak liseyi bitir diyorum.

Lan lun lu konusma hakeret edıp durma burdakı ınsanları gorusune saygı duy sen cok bılıyosun da noluyo ılk once karsındakıne terbıyelı ol orkun

Rijkaard'ın hiç suçu yok mu anlamadım.Takım bu Rijkaard napsın.Sivası yenmek için 2 tane süper orta sahaya mı ihtiyaç var.Rijkaard'ın arkasındayız diye hiç ona laf edilmeyecek mi?

Uzunca yazmaya gerek yok yorumun birini alıntı yapayım

takım sahada koşmuyorsa, ikinci devre pilleri bitiyorsa, ne idüğü belirsiz bir sistemde ısrar ediliyorsa, bu sisteme hiç de uygun olmayan oyuncular üstüne üstlük kendi mevkilerinin dışında oynatılıyorsa, koca Galatasaray takımı sahaya santroforsuz çıkıyorsa, sonra çift santrofor sahaya sürülüp bunlara pozisyon hazırlayabilecek tek adam olan Arda oyundan çıkartılıyorsa, 2-1 yenikken ve bitime 10 dakika kalmışken Arda'nın yerine Barış oyuna giriyorsa her yolu kime çıkartmamı bekliyorsunuz..

Ne yani, bizim bu Sivas'ı yenebilmemiz için Rosicky ve Ledesma'mı gerekiyor? Onları alamazsak yenemeyecekmiyiz Sivas'ı? 90 gün önceki Sivas maçından bir gram ders almış mı Frank Rijkaard?

Geöelim bunları.. Başımızda Rijkaard varken 2 süper orta saha alınsa dahi bu takımdan bir cacık olmaz.. Aslında sahadaki onbire takım bile denemez.. Efendim Rijkaard ligi tanıyacakmış da falan filan.. Rijkaard'ın kimseyi tanıyacağı yok..

Yanlış mı bu laflar.

Kim ne derse desin.Frank Rijkaard bu ligin Teknik direktörü değil.2. yarı resmen döküldü takım.Fizik güçleri bankasya takımları ayarındaydı.Malesef Rijkaardla olmayacak.Bu acı gerçeği anlamak için bakalım daha kaç maçımız heba olacak...

Aynen katılıyorum.. Rijkaard iyi adam hoş adam fakat olmayınca olmuyor.. Rijkaard'ın beklentileri fazla.. Elimizdeki bütçe ve beceri eksiği bulunan yönetimle istediğini alamıyor.. Bir yıl daha heba olur seneye yepyeni bir takım inşallah.. Üzerine basa basa söylüyorum inşallah..

Kim ne derse desin.Frank Rijkaard bu ligin Teknik direktörü değil.2. yarı resmen döküldü takım.Fizik güçleri bankasya takımları ayarındaydı.Malesef Rijkaardla olmayacak.Bu acı gerçeği anlamak için bakalım daha kaç maçımız heba olacak...

ben o acı gerçeği geçen yıl anlamıştım, bu adam teknik direktör falan değil ya hagi gibi işte, bu adam futbolcuydu ama TD değillllllll. Dediklerimi abartı bulanlar geçen yılı ve bu maçı gözlerini önüne getirsin ve sakin düşünsünler yapılanları.

Etmez bence bak bakalım T.D kariyerine ne görüyorsun kaç takım kaç başarı Guardilo çok mu büyük hoca o takımları DEL BOSCE de ARAGONESTE şampiyon yapıyor.Ama size yabancı olsun.

Üzgünüm ama Fatih Terim, İtalya'da tutmuş ve geri dönmüştür. Milli Takım ile ettiği fıtık ise hala geçerli. Sağolsun.

2. GS dönemi ise başka bir olay.

Peki 1996-2000 arası neydi bu adamın başarısının sırrı.

Söylüyorum, bariz üstün kadro, yetenekli türk oyuncular ve türk oyuncuların fazlalığı.

bu kadroyu beğenmeyıp rıjkaarda laf söyletmeyenlere lucescunun elinde ki kadroyu hatırlatırım..

Lucescu'nun elindeki kadro bu kadroya 8 atar.Lucescu sanki takımı yoktan var etmiş gibi konuşmayın.Adam UEFA kupasından sonra geldi.

Beyler Fatih Terimle olmaz bu iş.Bize Lucescu Lazım...

lucescunun oynatacağı sisteme göre kadrosu vardı, her hocanın bir sistemi vardır ve kadroyuda hocaya göre kuracaksın. Elindeki kadronun değeri oynayacağın sisteme göre değişir.

Futbol cahillerini muhattap almıyorum zaten.

Milli Takım ve Fatih Terim demeyin bana herşeyden önce. Adam geçen sene bitirdi resmen bizi. Euro 2008 ise herhalde dünya üzerinde bir daha asla gerçekleşmeyecek bir olaydır. Tam 3 maç boyunca üst üste 90+'larda gol atmak ve bunu son derece vasat oynuyorken (Çek maçında son 10 dakika hariç) yapmak.

Bende size bu sene ki grup maçlarını sorarım. Almanya diyenlere İspanya derim, Portekiz derim, derimde derim. Fatih Terim Milli Takım'da başarısız olmuştur. Kabullenin artık bunu.

96-2000 arası dönemine zaten saygılıyız. Laf ediyor muyuz? Hayır.

Sadece böyle bir maçtan sonra proveke etmek amaçlı resmini koyma cahilliği gösterenlere gidip zihin olarak liseyi bitir diyorum.

Sen çok oluyorsun artık uslubuna dikkat et hiç kimsenin hiç kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok densizliğin sınırlarını DAHA zorlama.

Serdar Özkan ilk 11 başlasaydı eminim bundan daha iyi olurdu ayrıca daha ligin ilk haftası nedir bu karamsarlık.

Ahmet,Mustafa kötünün iyisiydi. Sana yemin ediyorum Ayhan ilk yarı Hakan Balta yani solbekin BEKİ olarak görev yaptı. Adamı ne zaman görsem sol arkada bekliyor. Cana desen yine defansa gömülmüş (Cana fizik olarak hiç hazır değil,rakibi bir yere kadar kovalayabiliyor sonra yanlamasına çift ayakla kayıp topa müdahale yapmaya çalışıyor, ikinci golde Ceyhun'dan topu böyle kapamadı,sarı kartını da aynı hareket nedeniye gördü)

Mustafa,ortasahada duran tek isimdi. 6-1-3 oynadık bu akşam çok bariz bir şekilde.

Ayhan orta sahayı 2-3 kez geçmiştir, defansif anlamda iyiydi. Cana hazır değil dediğin gibi, top çalamıyor bir türlü. Mustafa Sarp ise hayalet modunda, zaman zaman iyi işler yapıyor ama devamlılığı yok.

ali turan zavallim onundeki emre nin tecavuzune ugradi sonra morali gitti:(

ve bunu goren tek benmisim galiba:)

internetten izliyorum diye mi:)

Üzgünüm ama Fatih Terim, İtalya'da tutmuş ve geri dönmüştür. Milli Takım ile ettiği fıtık ise hala geçerli. Sağolsun.

2. GS dönemi ise başka bir olay.

Peki 1996-2000 arası neydi bu adamın başarısının sırrı.

Söylüyorum, bariz üstün kadro, yetenekli türk oyuncular ve türk oyuncuların fazlalığı.

o kadro'da hagi olmasa bugün ft hatırlanır mıydı diyorum ben de o zaman.

iyi futbol iyi futbolcularla oynanır.

Geri
Üst Alt