STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

besıktaslı fenerlı arkadaslar sıvasın bızle adeta da....k gecdığını soyluyolar.gercekdennde oyle oldu bu saatten sonra ronaldınhoyu getırsen ne yazar soyle ne yazar ''baskan''

Kardeşlerim burada tartışmaya gireceğiniz yere size kötü mesaj atılmıştır,küfür edilmiştir.Mesajı moderatöre bildir deyin.Elbette bizim kaçırmış olduklarımız olabilir.

Hakaret ve küfür olmadığı sürece; her türlü kıyas, protesto vs. yapılabilir.

bu fb kötü olunca bizde kötü olmak zorundamıyız

Ne kötüsü.Fener bile bizden iyi.Görün bakın.Saklayın bu mesajımı.Niangta geldi.Bize yine minumum 10 puan fark atcakları kesin.İçerde dışarda yenmeleride cabası.

Kişisel ikili tartışmalara girmeyin rica ediyorum. Herkes sakin olsun, sinirinize hakim olamamaktan ceza alacaksınız lütfen.

Ben hiç bir mağlubiyetten sonra bu forumda,

Gibi mesajlar yazmıyorum. Sanırım aramızda ki fark bu.

Yonetıme yazmıyon bıze cahıl dıyon lan lun konsuyon sen kım oluyosunda cahıl dıyon bıze lıseyı bıtırmemızı onerıyosun orkun allah askına soyle senmı cok bılgılısın tutturmusun rıjkaard rıjkaard tamam rıjkaard kalıtelı hoca ama bu malzemeyle olmuyo rıjkaard hala neden gormek ıstemıyosun futbolcuların hıcbırı hazır deyıl nabtılar hazırlık donemınde nerde kondısyon nerde duran top calısması nerde korner calısması

Salla gitsin dostum ya futbol uleması ya arkadaşlar kimsenin bilmediğini bilir, kimsenin tanımadığını tanırlar kendilerince. Ben bu adamın bi esprisi olmadığını en baştan biliyordum ama gereksiz tartışmaya girmemek için yazmadım hiç nasolsa herkes görecekti zamanla ki dakka bir 35 yaşındaki ceyhun iki kez madara etti.

arsen wenger niye uzulmus alamadiginia bu adami bende anlamadim:)

bide ben futbol ulemasiyim der:)

Öncelikle, yazdığım mesajlar kimseye doğru hitaben yazılmamıştır.

Benim üzüntüm, ciddi anlamda sinsice, akbabalar gibi bu anları içten bekleyerek, bir anda kinder yumurtadan çıkan sürpriz taraftar profiline sinirleniyorum.

lucescunun oynatacağı sisteme göre kadrosu vardı, her hocanın bir sistemi vardır ve kadroyuda hocaya göre kuracaksın. Elindeki kadronun değeri oynayacağın sisteme göre değişir.

emin ol bu kadroya göre de bir sistem kurar,mevcut şartlarda bütçeyi zorlamayacak faydalı transferleri de yaptırırdı,takım kafaya da oynardı...tabi ''niye barca gibi oynamıyoruz'' diye de eleştirilirdi!...

başkan maçı izlerken inanılmaz sinirli ve üzgün görünüyordu.kusura bakma başkanım ama öyle olacağı belliydi.ben zerre kadar üzülmedim.beklediğim skor oldu.görünen köy klavuz istemez.sanki takım süper oynuyorda yenilip üzülüyorsunuz..sivas gibi hiç bir özelliği olmayan takım karşımızda barça gibi duruyordu..

Hakaret ve küfür olmadığı sürece; her türlü kıyas, protesto vs. yapılabilir.

Hacı.O zaman söyle çok bilmiş ingiliz soylusu efendilerinize,meydanı boş bulup bize hakaret etmesin.Zaten sinirliyiz.Bide bu boş adamlar yüzünden ceza almayalım.

Samiyen'deki ilk maçta büyük olaylar çıkmaz umarım, gidiş iyi değil..

Şu rütbe dağılımını daha iyi seçerseniz çok iyi olacak.Rütbesini takan kendini adam sanıyo.Yeter ama artık.Orta çağdamı yaşıyoz.Böyle sınıf farklılıkları gibi.

Tamamen doğru!

Salla gitsin dostum ya futbol uleması ya arkadaşlar kimsenin bilmediğini bilir, kimsenin tanımadığını tanırlar kendilerince. Ben bu adamın bi esprisi olmadığını en baştan biliyordum ama gereksiz tartışmaya girmemek için yazmadım hiç nasolsa herkes görecekti zamanla ki dakka bir 35 yaşındaki ceyhun iki kez madara etti.

:b5: tamam :b5:

bak çok açık söylüyorum sen hiç bi halt bilmiyorsun,kötü oynadığı maç sonrasın "ben zaten biliodum da söylemedim" diyen birisin...

Ne kötüsü.Fener bile bizden iyi.Görün bakın.Saklayın bu mesajımı.Niangta geldi.Bize yine minumum 10 puan fark atcakları kesin.İçerde dışarda yenmeleride cabası.

Kötü dediğin fener bugun bize bazı şeyleri unuttururdu emin ol Allahtan ki sivasla oynadık.

yahu yokmu hayirsever bir renkdas su ondirege capraz kosuyu izlesek senlensek:)

Geri
Üst Alt