STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Rijkaard 3 forvet oynatmayi calisiyor, Bülent hoca tek forvet yerine cift forvet oynamali Galatasaray diyip duruyor.

Öncelikle heyecanlı olduğumu söylemeliyim. Havalar çok sıcak, sadece boxerla duruyorum evde, koltuk altlarımdan bedenime sicim gibi ter akıyor ama ayaklarım soğuk. Galatasaray’ı özledim. Transfersizlik sorunu olsa bile Galatasaray her türlü beni heyecanlandırıyor.

Maça gelince, ligin ilk maçı olduğu için iki takım da gayet kafa olarak temkinli ve mental anlamda sağlıklı başlayacaklardır maça. Galatasaray’ın klasik deplasman sorunlarını biliyoruz ama burada mental ve fiziksel yorgunluğun da etkileri olurdu. Bu ligin ilk maçı olduğu için kafalar gayet sağlıklı, fizikler diri. O yüzden Galatasaray’ın klasik deplasman fobisinden uzak futbol sergilemesini bekliyorum.

Galatasaray bence maça agresif, sert ve baskılı başlar. Önde ısrarla basarız. Nefes aldırmamaya çalışır ve bir an önce gol bulmaya çalışırız. Kafa yapısı olarak temkinli olacağız ama sahaya dağılımımız bir an önce golü bulmak üzerine odaklı olacaktır.

İçimden bir ses Arda’nın bu maçta golü var diyor. Arda’nın maçı olmasını bekliyorum. Sarp da dikkat çekici isimlerden biri olacak gibime geliyor. Çünkü her ne kadar kendisiyle alay edilse bile sol ve sağ iç olarak, daha çok ileriye doğru oynadığı son maçlarda bence gayet iyi işler yapıyordu. Sarp’a tamamen defansif görev anlayışı yüklenirse yeterli olmuyor ama ileriye sık sık yardımcı olması istendiğinde kendisini gösterebiliyor.

Son olarak Allah oyuncuları kazadan, sakatlıktan, beladan uzak tutsun. Bu en büyük temennimiz.

Açıkçası benimde içimden de Arda'nın maçı olacağı geçiyor.Kendini çok geliştirmiş eksik olan bir çok yanını kapamış.Şutları ve frikikleri üst seviyelere gelmiş.Devamlılığı sağlarsa büyük ihtimal bu sene onun yılı olacak.

serdar ateşlenmiş üzüldüm ama emre çolak'ın şans bulacak olmasına da sevindim.

emre bir gol atsa yaşadığı o özgüven patlaması bu sezon müthiş bir rotasyon oyuncusu yapar onu.

arda ve kewell ağırlığını koyarsa zorlanmayız. iyi heyecanlandım yahu :) tüm maçlar heyecanlı oluyor da bu ilk maçlar bir başka oluyor.

Açıkçası benimde içimden de Arda'nın maçı olacağı geçiyor.Kendini çok geliştirmiş eksik olan bir çok yanını kapamış.Şutları ve frikikleri üst seviyelere gelmiş.Devamlılığı sağlarsa büyük ihtimal bu sene onun yılı olacak.

kesinlikle ardanın mesuttan eksiği yok fazlası var mesut madrid'e gidecekti bremen izin verseydi.

Ne kadar bu kadroyla yeni sezondan beklentilerim az olsada ilk maçımız hayırlı olsun umarım kazanırız...

Çolak sadece sahada isim olarak olur,takıma katkı yapacağına inanmıyorum.Rakip sert futbol oynayan bir takım.

Rijkaard 3 forvet oynatmayi calisiyor, Bülent hoca tek forvet yerine cift forvet oynamali Galatasaray diyip duruyor.

Kendisi Skibbe sonrası neden çift oynatmadı o halde. :) Çift santrfor muhabbeti eskidendi. Artık futbol çok değişti. Günümüz futbolunda ileride tek forvet varmış gibi görünür ama aslolan forvet oynayabilme yetisidir. Bu yüzden de biliyoruz ki Galatasaray tek forvetle değil, dediğin gibi üç forvetle oynayan bir takım. Eskidendi çift santrfor olayı..

Serdar Özkan oynamazsa rahat kazanırız.

Tezahurat nerde? hadi canlanın biraz.

Şşşştttt........

bir...ki.....üç.......Cimbom bom. Laylay lay laaaayyyy aaaaa cim bomm bommmm.

hayatımda ilk defa bir sezona bukadar umutsuz giriyorum....

Bu eksik dönemimizde Rijkaard´in kalitesi ortaya cikmalidir. Iyi bir taktik uygulamali, oyunu iyi okumali, yerinde degisiklikler yapmali.

---------------- Aykut ------------------

Ali ----- Neill -------- Servet ------ Hakan

-------------- Cana ----------------

------ Ayhan ------------ Sarp -----

---------- Emre -- Arda -----------

------------ Kewell -------------

:animation:

Edit :D

Maç linki dağıtmak, istemek, özel mesaj yoluyla paylaşmak yasaktır. Uyarılara rağmen bu eylemlerden birini gerçekleştirenler 1 gün MYC (Mesaj Yazamama Cezası) alacaklardır...

Geri
Üst Alt