STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | İlk Yarı

sanki ligte 15. macımızı yapıyoruz da adamlar sonuncu gecen seneyi baz almayın kadrolar degişti yeni oyuncular geldi.. daha mac bitmedi ikinci yarı takımın zivaz i ezmeyecegni nerden biliyorsun..

hiç bir fark yokki kadromuz aynı sorunda burda işte takviye şart 4 ay önce mehmet helvacı gerekli yakışan takviyeleri yapıcağız diyordu ne zaman alıcaklar allahım ya Galatasaray bu duruma nasıl düşer anlamıyorum yabancı transferini geçtim türk oyunculara 1 m € nun üzerinde verilmiyor hatta ondanda kaçıyor nerde bedava oraya gidiyor sonuç ortada kendimizi kandırmayalım kalitesiz bir kadromuz var.

İyi olmadığımızı kabul ediyorum ama, haksız bir faul'den gol yemek hiç hoş değil.Emre'nin etkisiz olduğunu kabul ediyorum ama, sizler de çocuğun yerinde oynamadığını kabul edin.

Emre yerınde oynatılmıyokı o fızıkle kanat oyunu nasıl oynasın onur abı..

Arkadaslar Sivasspor Galatasaray´imizin o meshur Savasan Orta Sahasini ezdi bitirdi ilk yarida..!! Hakem hata yapti yapmadi degil ama ona yüklenmek koskoca Sezonu harcamak anlamina gelir...

Aykut gibi kalecin Olursa Her Korner, her kenardan gelen Top Penalti gibi seyredilir...

Böyle Orta Saha olursa hani sözde Savasan Orta saha.. bilincsiz bir sekilde saga sola kacan Orta Saha olursa böyle Rakibi izleriz bol bol...

Insallah su ilk Yari Size gecen Sezonki Elanolu, Keitali, Ardali, Kewell´li Orta Saha, hani su az kosupta saadece adam akilli bir Önliberosu olmadigi icin kurban edilen Orta sahanin müthis zevk verici hatta Avrupadaki ezici Futbolu akliniza gelmistirde degerini görmüssünüzdür....

Birde artik biktim su Sivasin bizi madara etmesinden.. Sivas gibi takim bize kac sezondur kafa tutuyor.. Utaniyorum..!!!

bundan sonra Transfer felan istemiyorum..! Sezon baslamis ve bize haala 2-3 Yabanci gelecek... Yuhhhh.!!!

Ya hala Sarp iyi diyenler var :o

Boş yere transfer istemeyin o zaman

Şu anda bu ortasahadan fizik olarak yetersiz Cana ve solbekin beki olarak oynamaya çalışan Ayhan yerine Mustafa Sarp'ı eleştirmeye kalkarsan ben de sana şaşarım.

Sarp şu anda kötünün iyisi durumunda,en azından ortada duran bir tek o var. Cana da Ayhan da defansa gömülüler.

Orta saha rezalet ama kimse cana'ya tozkondurmuyor. tek suçlu M.sarp. Cana hiçbirşey yapmadı. ayhan yetersiz. emreçolak teknik olarak iyi ama henüz fizik olarak yetersiz.ilk yarı yarımpozisyondan gol attık. Yemişim hırslıymışızı.Bu takımı bu halde bırakanlar utansın biz değil.

en azından ilk yarıda yedik 90+ da yicektik yoksa uyanın canlanın bu ne

sahada ne yaptığımız belli değil.hocayıda anlamak mümkün değil.Batdal neden oynamaz.emre bu takımın oyuncusu hiç değil.allaha emanet 2.yarı izleyeceğiz

Bugün bir 40 kadar ceza çıkar herhalde bu başlıktan..:)

Maç tam Emre'lik, nasıl çıksın diyorsunuz? Cana - Mustafa biraz daha agresif oynarsa önlerindeki Emre ile sonuca gidebiliriz bence...

Hemen Ayhan - Mehmet değişikliği gerekiyor...

yahu farklı maç mı izledik gayet güzel paslaşıyoruz sadece savunmada hata yapıyoruz oda emre çolaktan kaynaklanıyor acil 4-2-3-1e dönmeliyiz

Futbol dünyasının işi işte bu yüzden zor..Bende maç seyrediyorum Bayazıt arkadaşımda..O yapılan pasları beğenmiş bende olamayan paslardan şikayet ediyorum...Bu nedenle kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değil sadece saygı gösterelim..

Bu Sedat Bayrak denen iti resmen Kewell'ı sakatlamak için oynatıyorlar.

dikkat edersen Elle oynayan servet degil di Lucas Neill di sen Gözünle izle..

o pozisyondan bahsetmiyor o. Onun bahsettigi pozisyon Ilk önce Servet adami cekiyor, sonra Neilin de bir hareketi var ama asla penalti degil, normal mucadele. Ama Servet adamin arkasinda yapismis cekip duruyor, resmen penalti.

neilin eline carpan topa da penalti verebilirdi, kimsede birsey diyemezdi.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | Devre Arası

Yonetim ceplerini doldurmakla milyon dolarlık projelerlle ihalelerle ugrasmakla mesgul oldugu icin bu takımın bir yıldır ihtiyacı olan transferleri yapmadı. Rezillik bu nerede profesyonel yonetim anlayısı ?? Nerede sistem? Galatasaray artık kücük bir takım haline geldi her mac mücadele Sivas gibi takımlarla bile.

Emreyede net penaltı yapılmış.

Vöh,ona penaltı çalan hakemi linç ederler. Top dışarı çıkmış hafiften itiyor adamı,Servet'in yaptığı penaltının babası bunun yanında.

Sarp iyi,yedek olarak alternatif bulunabilir.

Zaten Elano takıma dönünce Cana-Yeni transfer-Elano şeklinde oynatır.Sarp ta birinci yedek olur.

Hiç bi şekilde olmaz pres bile yapmayan bi adam nerede oynadığı belli değil.Beli bükülmez yavaş

Valla Sivas'ta daha iyi adamlar var

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | Devre Arası

Arda sol tarafta Zita'yı zorlayamadı, sağ tarafa geçmesi lazım.

oha görüyormusunuz kasapları

Bu kasaplar hep vardi. Hani buna karsi koyan bir takim kurup izleyecektik? Nerde ya? Nerde bu savasan takim? Güya savasacagiz diye iyi oyuncularimizi yolladik, hem futboldan olduk hem de mücadeleden. Kocaman bir sifir ya

Geri
Üst Alt