Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.193
- 9.258
- 2.018
Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu
BARIŞ TAMAMEN HAKLISIN.Bende bunu daha önce demiştim.2012 Polatın transferler bahane yaratmak için taraftara malesef yutturduğu birşey.BUGÜN REal madrid ve MANU dünyanın en çok borcu olan kulüperi. Hadibu takımları KUPAYA ALMADA GÖRELİM.2012 düzmeceden başkabirşey değil.
Bana en cok koyan Polatin sIkca ortaya cikip su 2012 olayi bahane etmesi.
Yahu bu 2012 kriterlere uyan 5-6 takim olmayacak 2012 yilinda, simdi büyük takimlara, avrupada uefada yada cl de oynama yasagi mi gelecek?
Böyle sacma birsey var mi? Böyle birseyin mümkünati yok yahu. Buna kimsenin gücü yetmez, ne UEFA nin nede baska birseyin. UEFA ligi yada CLigi dünyanin önde gelen liglerden büyük takimlar olmadan düsünülmez, yani kimse cikip Galatasaraya, Fenere, Manuya, Barcaya, Madride cikip "sen 2012 kriterlere uymadin, sen avrupada oynayamazsin" DIYEMEZZZZ!!!
Zaten bu 2012 olayi bizden baska abartan yok. Adnan Polat bunu bahane olarak kullaniyor iste.
BARIŞ TAMAMEN HAKLISIN.Bende bunu daha önce demiştim.2012 Polatın transferler bahane yaratmak için taraftara malesef yutturduğu birşey.BUGÜN REal madrid ve MANU dünyanın en çok borcu olan kulüperi. Hadibu takımları KUPAYA ALMADA GÖRELİM.2012 düzmeceden başkabirşey değil.