STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Bana en cok koyan Polatin sIkca ortaya cikip su 2012 olayi bahane etmesi.

Yahu bu 2012 kriterlere uyan 5-6 takim olmayacak 2012 yilinda, simdi büyük takimlara, avrupada uefada yada cl de oynama yasagi mi gelecek?

Böyle sacma birsey var mi? Böyle birseyin mümkünati yok yahu. Buna kimsenin gücü yetmez, ne UEFA nin nede baska birseyin. UEFA ligi yada CLigi dünyanin önde gelen liglerden büyük takimlar olmadan düsünülmez, yani kimse cikip Galatasaraya, Fenere, Manuya, Barcaya, Madride cikip "sen 2012 kriterlere uymadin, sen avrupada oynayamazsin" DIYEMEZZZZ!!!

Zaten bu 2012 olayi bizden baska abartan yok. Adnan Polat bunu bahane olarak kullaniyor iste.

BARIŞ TAMAMEN HAKLISIN.Bende bunu daha önce demiştim.2012 Polatın transferler bahane yaratmak için taraftara malesef yutturduğu birşey.BUGÜN REal madrid ve MANU dünyanın en çok borcu olan kulüperi. Hadibu takımları KUPAYA ALMADA GÖRELİM.2012 düzmeceden başkabirşey değil.

malamat ettiğimiz mustafa sarpa helal olsun be.

orasına burasına çarparak içeri giren bi toptan sonra değil isterse rövaşatayla 90 a çaksa bile sarp la iligili düşüncem değişmez. sarp ayhan barış 2. lig topçsu bu forma onlara yakışmıyor

B_a871ae71514bbcf7aca79b625f36cd09.jpg

Allah aşkına tipe bakın oyuncu gelir mi bu adama :D

Öyle deme uyuyacak şimdi adam:D

en azından sivasın yardımcı hocasının peşinden hırssız polis oynar gibi koşmaz,koşarsa da yapıştırmadan bırakmaz.

Hocam 2003 öncesi Terim'se eyvallah ama İtalya sonrası Terim bizden uzak isteyen takıma yakın olsun.

Rijkaard = Skibbe oldu ya, helal olsun...

Elano gitsin diyenler anlamistir umarim degerini su takimda orta alanda mustafa haric top tutabilen biri yok

Nedemek Rijkardi Elestirmeyin Ya? Tabi Elestircem! Elinde Yoksa 4-3-3 icin Yeterli Futbolcun Sende Ozaman Malzemene Göre Yemek Yaparsin! Mesela Elindeki Az da Olsa Bir Tane Forveti Oyuna Baslatirsin, Mesela Kewelli Sol Ardayi Sag Aciga Atarsin, Mesela Emre Colak Denilen Cocugu Sag Acikta Yem Etmessin Herkeze Mesela Ayhan Akmanla Cacik Olmicani Daha Ilk Yarida Görmelisin...... Ama Sen Hic Birini Yapma Ondan Sonrada Yan Gel Ben Rijkardim 4-3-3´den Taviz Vermem de! Bir Zamanlar Fenere Zeman Gelmisti Kuslara Oda 4-3-3 Hastasiydi, Korkarim Rijkardin Sonuda O gibi Olacak!!!

dediğini yapıp yenilseydi. Neden emre orada neden kewell orada oynayıp diye sallayıp duracaktınız.

Böyle bir bakış açısı olamaz. Sivas ile Galatasaray'ı karşılaştırıyorsun. Şu anki kadro kesinlikle Sivas'ın dişine göre bir kadroydu zaten. Ne farkımız vardı acaba? Ayhan yerine Ceyhun olsaydı bizde, forvette Mehmet Yıldız olsaydı, Kewell solda, Arda sağda olsaydı nolurdu bir düşün lütfen.

benim de anlatmak istedigim ayni sey zaten.. disimize gore bir rakip gecen sene yine takildik ve buna ragmen maca forvetsiz cikiyoruz.. gol atiyoruz ardindan hep panikliyoruz.. basit top kayiplari yapiyoruz... bu takimin ozguveni gitmis butun mesele bu bir takim ruhu yok hicbirinde..

Daum gelsin, o gitsin, bu gitsin.Sorunun halen teknik direktör olduğunu düşünenlere saygım yok gerçekten.Her sene hoca kovalım, sonra eski efsanelerimizi haşat edelim, sonra gene birini bulalım onuda kovalım.Ama yöneticiler,Florayı at çiftliğine döndüren kalitesiz yerliler kalmaya devam etsin.Oh ne güzel.

Fikirler saygım yok ne demek o zaman ne işin var forumda katılmıyorum diyebilirsin ama saygım yok demek saygısızlıktır.

Adnan Sezgin de oturur maç izler transferler herhalde Sivas'tan olacak.

Fatih Terim diyenlere gülüyorum ya, saka misiniz )))))))

Allah korusun ya, Allah korusun.

neden renktaş türk futbol tarihine ve galatasaray tarine geçen en başarılı hoca diye mi ya da bu rıjkaardın oynatamadığı futbolcuları dünya 3. yaptı diye mi.

herkese iyi akşamlar iyi forumlar.... maçı 90 dakika izledim ve inanın uzun zamandır bu kadar kötü bi GALATASARAY görmedim kimse kimseyi kandırmasın... bu takım bu sene onuncu olursa iyidir derim ne defans ne orta saha ne forvet ne kale hiç birisi ama hiç birisi iyi değil çıkartın arda yı ve izleyin GALATASARAY'ı malesef artık sıradan takım oluyoruz ben bu takımı ve bu takım savunmasını kadıköyde düşünemiyorum bile Rijkaard a laf söleyemiyorum adam sene başından beri transfer dio ama hala daha transfer yapılmadı elin oğlu quaresmayı niang ı alıyo biz bir polak ı bile alamıyoruz sonra oturup dioruz ki mücadeleci takım olacaz falan filan aslantepede insanlar nasıl maç izlicek bilemiyorum bundan 10 sene öncede ayhan vardı hala ayhan var artık bazı şeylerin değişmesi gerekmiyomu orta üçlüye bakarmısınız ayhan cana ve sarp sonra kalkıpta biz şampiyon olacaz demesin kimse inanın düşmanlar fena gülerler.......

Ayhan vardi iyiki yoksa fark yerdik

Fikirler saygım yok ne demek o zaman ne işin var forumda katılmıyorum diyebilirsin ama saygım yok demek saygısızlıktır.

Galatasaray'ın iyiliğini düşünmek demek değildir teknik direktörleri kovup harcamak.Bu düşünceye saygım yoktur.Artık teknik direktör kıyımı istemiyorum.

pos kesiyoor gaddar gaddar tesbihi sarı kehribar

B_05c6b40440394ca93a15b7db83dbeffc.jpg

takim iyi oynarken kalecin sag acikta sag ayakla frikik atilirken on direge kosu yaparsa zor yaaaa:)

gitti on diregi bi oksadi sonra arka diregi oksamaya giderken gol oldu:)

Geri
Üst Alt