STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

ADNAN SEZGİNİN geldiğigün BUGÜNLERİN geleceğibelliydi. SEZGİN mutlakaİSTİFA ETMELİ. Galatasaray bir devlet yada hayır kurumu değildir.

herkese iyi akşamlar iyi forumlar.... maçı 90 dakika izledim ve inanın uzun zamandır bu kadar kötü bi GALATASARAY görmedim kimse kimseyi kandırmasın... bu takım bu sene onuncu olursa iyidir derim ne defans ne orta saha ne forvet ne kale hiç birisi ama hiç birisi iyi değil çıkartın arda yı ve izleyin GALATASARAY'ı malesef artık sıradan takım oluyoruz ben bu takımı ve bu takım savunmasını kadıköyde düşünemiyorum bile Rijkaard a laf söleyemiyorum adam sene başından beri transfer dio ama hala daha transfer yapılmadı elin oğlu quaresmayı niang ı alıyo biz bir polak ı bile alamıyoruz sonra oturup dioruz ki mücadeleci takım olacaz falan filan aslantepede insanlar nasıl maç izlicek bilemiyorum bundan 10 sene öncede ayhan vardı hala ayhan var artık bazı şeylerin değişmesi gerekmiyomu orta üçlüye bakarmısınız ayhan cana ve sarp sonra kalkıpta biz şampiyon olacaz demesin kimse inanın düşmanlar fena gülerler.......

Abi Allah korusun bizde Leeds gibi kaybolup gidermiyiz :D:D

rıjkaardı en çok savunanlardan biriyim ama onda da hata yok diyemeyiz..en büyük suç yönetimin o ayrı konu..rıjkaardı da körü körüne savunmanın manası yok..tamam sisteminden vazgeçmiyorsun anladık ta cana-m.sarp-ayhan gibi 3 tane dümdüz orta saha oyuncularıyla sahaya çıkmak da ne demek oluyor.yahu bari cana-m.sarp-e.çolak yap arda sola kewell sağa m.batdal forvete koy..yenilsek te ezilmeyelim..bu ne ya..baştan beri söylüyorum bu takımda oynamayı haketmeyen bir sürü kendini futbolcu zanneden adam var..bu kadroyla böyle olacağı önceden belliydi skora göre yorum yapmıyoruz biz..gidişat çok çok kötüü

BARIŞ TAMAMEN HAKLISIN.Bende bunu daha önce demiştim.2012 Polatın transferler bahane yaratmak için taraftara malesef yutturduğu birşey.BUGÜN REal madrid ve MANU dünyanın en çok borcu olan kulüperi. Hadibu takımları KUPAYA ALMADA GÖRELİM.2012 düzmeceden başkabirşey değil.

Kesinlikle öyle abi. UEFA champions liegue ve avrupoa ligi demek büyük takimlar demek. bu takimlar olmazsa UEFA nin bir anlami kalmaz. Azcik saglam düsünen herkes 2012 olaylarin abartildigini anlar. Bunlari abartan yok zaten, Polat disinda.

Lucescu olucakki şimdi off off:)

ayhan ve sarp iyiydi bence

balta colak ve ali turan dehhhhhhhhhhhhh:)

aykut da I couldnt her zamanki gibi:)

Rijkaard ile bu takımdan köy bile olmaz.

Arkadaşım bu sabah inşallah yanılırım yazmıştım ama ne yazık haklı çıktık :( Bu adam yerden oynacam, 4-3-3 oynayacam, total futbol oynayacam derken kabak gibi oyuyorlar bizi. Yahu 4-4-2'ye dön, 4-1-2-1-2 yap, 4-1-4-1 yap, yap işte birşeyler takıma oyuncu yelpazene uyan birşey yap.

Bana göre suçlu tamamen yönetimdir.Reijkaard'ında hataları var elbette ama eline verilen malzemeye bakalım bir.Yönetim olarak ilk önce reijkaard'ın her istediğini yapıcaksın ondan sonra başarısızlıkta onu suçlarsın ama eldeki kadroya bakın.Takım geçen seneden bile daha güçsüz ki her transfer dönemi bir önceki sezonun üstüne koymak içindir,daha iyi olmak içindir ama bizde tam tersi.Reijkaard bize fazla kısacası olay budur.Transfer döneminin bitmesinede daha 16 gün var ayrıca.Daha çok yani!. Panik yapmayalım say say bitmez günleri!!!

Geçen seneki oyundan hiç bir farkı yok.Bu tamemen yönetimin suçu.Madem paramız yok oyuncu alamıyoruz Gönderin o zaman Rijkaardı eldeki malzemeyi değerlendirebilecek birini alın.Yok Rijkaard illa kalacak diyorlarsa sisteme uygun oyuncular alınmalıydı.Hem de bu maçta gördük ki alınacak uygun oyuncu 1 değil 2 değil.Bu durumda en mantıklı çözüm 1. seçenek görünüyor.Ya da Adnan Polat istifa etsin.Böyle 3-5 milyona oyuncu aramayan klübü adam gibi yönetecek beklentileri karşılayacak bir başkan seçilsin...Rijkaard kalır ozaman...

Ayhan takımın en iyisiydi Alper maçı izlediğine emin misin?

1 maça bakıp yorum yapma huyumuzdan kurtulmamız lazım ayhan bu maçta iyi oynasa bile bundan önceki 10 maçta berbet oynadı ve bundan sonraki 10 maçta yine saçmalayağı kesin

Rijkaard'a da alkış. Emre Çolak'ı sağ kanatta oynatmak büyük bir başarı, bravo (!) :tiphat: :005:

Geri
Üst Alt