STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

bucanin kalecisi iyi gibi

Ayhan diğerlerinden gayet iyiydi

Edit.

Galatasaray'ın iyiliğini düşünmek demek değildir teknik direktörleri kovup harcamak.Bu düşünceye saygım yoktur.Artık teknik direktör kıyımı istemiyorum.

Bu senede geçen sene gibi olursa sonuçlar için söylemiyorum sistem ve oyun karakteri olarak bir şeyler oturmazsa ki şu anda gözükmüyor napalım devam mı edelim Hocanın seçimi baştan yanlışsa ısrar mı etmek lazım.

Daha fazla zaman kaybetmeden İmparator gelmeli :)

6-0 dan sonrada ananıda al git imparator. ha taraftara td mi dayanır. ilk yenilgide kapı önüne koyarsınız. 2010 Dünya kupasında rijkaard yüzünden yoktuk zaten.

ben dışarı çıkıyım renktaşlar myc almak istemem

takim iyi oynarken kalecin sag acikta sag ayakla frikik atilirken on direge kosu yaparsa zor yaaaa:)

gitti on diregi bi oksadi sonra arka diregi oksamaya giderken gol oldu:)

Sözünü ileti yapıyorum abi, müsade var mıdır ? :)

Elanosuz bu takim sifir toparlayan yok orta sahayi

Tarihimizde belkide ilk defa 2 haftada 0 çekecek potansiyele sahip bir takıma sahibiz.Ben yine alırım formamı kulubume katkı sağlarım,izlerim maçları futbolcuların sulalesıne kadar küfür ederim önemli değil bu snee benim için.Bu sene bu takıma acil 3 oyuncu alınmazsa bu takımdan hiç bir cacık olmaz.

NESKENS maç öncesi ne demiş ince eleyip sık dokuyomusuz felan demiş transferde hala adam arıyolar şaka gibi ya

1 maça bakıp yorum yapma huyumuzdan kurtulmamız lazım ayhan bu maçta iyi oynasa bile bundan önceki 10 maçta berbet oynadı ve bundan sonraki 10 maçta yine saçmalayağı kesin

Maç maç değerleriyorum ben senin gibi ön yargılı değilim. 1 maça bakıp yorum yapacağım tabi. Bundan sonra yine kötü oynarsa yine yazarım. Aşın kendinizi ön yargılı olmayın.

6-0 dan sonrada ananıda al git imparator. ha taraftara td mi dayanır. ilk yenilgide kapı önüne koyarsınız. 2010 Dünya kupasında rijkaard yüzünden yoktuk zaten.

2008 de yarı final oynarken Rijkaard vardı zaten.

bu arada 3 tane q7 bir keita ederse ben de fatih terim olim:)

Arkadaşım bu sabah inşallah yanılırım yazmıştım ama ne yazık haklı çıktık :( Bu adam yerden oynacam, 4-3-3 oynayacam, total futbol oynayacam derken kabak gibi oyuyorlar bizi. Yahu 4-4-2'ye dön, 4-1-2-1-2 yap, 4-1-4-1 yap, yap işte birşeyler takıma oyuncu yelpazene uyan birşey yap.

Yapmayacak bu adam.Başka bir oyunu bilmiyor.O kadarını öğrenmiş.İyi bir hoca değil kesinlikle.Ben gelirken de demiştim.Eğer Barcelona sisteminde oynamak için antrenör getiriyorsan ona uygun KAREKTERDE(SADECE FUTBOL KAPASİTESİ OLARAK DEĞİL,ONA UYGUN MENTAL YAPIDA OYUNCU ALACAKSIN)

Böyle giderse, Adnan Sezgin'i kulüpten uzaklaştıracağını ilk vaat eden başkan adayı seçimi kazanır.

Bu riykart futboldan anlıyosa ben de aynşıtaynım. Geçen yıl da aynı haltları yiyodu, oyuncu değişiklikleri yep negatif etkiliyor takım, taktik değiştirmek yok, rakibin ne yaptığını görmek yok, yok yok....sahada tek bir kişinin bişey yapabilme ihtimali varsa o da ardadır, adam onu cıkarıyo ya anlam veremiyorum hala. Dediğim gibi geçen yıl da beğenmez ve yaptıklarına anlam veremezdim arkadaş tamam teknik direktör diiliz ama 25 yıldır da futbol izliyoruz ya aklın yolu bir.

Adnan Polat ve ekibi... Eserinizle gurur duyunuz.

Başka söze gerek yok !

Geri
Üst Alt