STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | 4.Periyot

canlari sagolsun.. tebrikler yinede :)

Cevap: STTK | Galatasaray CC 63-74 F.Ülker | 11 Şubat | 4.Periyot

Hadi kas biraz daha. İlgi göremedin daha. Saldırıyorsun sağa sola.

Ne kadar uğraşsak seni geçemeyiz efendim.Nasıl oldu da yerlerde olan itibarınızı, ömür boyu olan muhalefetliğinizi bıraktınız.

Cevap: STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

3ncü periodu çok kötü oynadık, geç açıldık geç.Ama hiç bırakmadık o takdire şayandı

gerçek ayakta alkışlanacak bi mücadele verdi sporcularımız :tiphat:

Son periyot skoru

Ülker - 7 - 21 - Galatasaray

Çok geç uyandık , geçmiş olsun.

Cevap: STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | 4.Periyot

Canınız sağolsun aslanlar mücadeleniz yeter,inşallah ilk iç saha maçında yanınızda olacağız.

Bide ben maçı izlerken fark 21 sayı farkla mağluptuk , yayın gitti ,ben kapattım 7 sayı farkla kaybettik.:o

Gerçekten çok iyi mücadele koyduk ortaya hepsinin canı sağolsun.

Ne kadar uğraşsak seni geçemeyiz efendim.Nasıl oldu da yerlerde olan itibarınızı, ömür boyu olan muhalefetliğinizi bıraktınız.

Semih'in itibarı yerlerde falan değil. Ki yerlerde olsa bile itibarı olmayan biri bunu nasıl söylüyor? İlginç tabi.

Fener dayadı zenginlere amatör branşları,ortalığın tozunu arttırıyorlar.Bizimkilerde hala zengin almayacağız diyorlar.

vay be 7 sayıla bitmiş helal olsun

Fener dayadı zenginlere amatör branşları,ortalığın tozunu arttırıyorlar.Bizimkilerde hala zengin almayacağız diyorlar.

"Bizimkiler" derken? Sizinkiler dayamış işte zenginlere branşları daha ne istiyorsun?

bukadar iyi oyunun sonucu galibiyet olmalıydı olmadı sağlk olsun...

Evet amatör branşlara iyi paralar yatırıyor başkanınız Aziz. Tebrik ederim seni ve takımını.

Semih'in itibarı yerlerde falan değil. Ki yerlerde olsa bile itibarı olmayan biri bunu nasıl söylüyor? İlginç tabi.

Ne alaka ? Amaç sidik yarıştırmak mı ? Amaç oysa sabaha kadar zorlarım sen bu itibarla nasıl söyleyebiliyorsun diye...

Sen hakemlerden yanmaya devam et.Kaybetmeye mahkumsun.

Yarın bayanlar maçında rövanşı alamazsak Adnan Polat bırak git artık bi zahmet. Hayır çıkıp ikide bir Galatasaray sadece futboldan ibaret değil diyor ama ezeli rakip salon sporlarında ezip geçiyor bizi sanki başarılıyız salon sporlarında çıkıp konuşuyor bide

Ne alaka ? Amaç sidik yarıştırmak mı ? Amaç oysa sabaha kadar zorlarım sen bu itibarla nasıl söyleyebiliyorsun diye...

Sen hakemlerden yanmaya devam et.Kaybetmeye mahkumsun.

Burada kime sorarsan sor senin itibarın olmadığını söyleyecektir zaten. Bana sormana gerek yok. :o

Futboldan çakmıyorsun, şansını baskette değerlendiriyorsun ama ondada olmuyor be hacı.

Not: Kendini bazıları gibi popüler yapmaya uğraşıyorsun ama olmaz. Sorun başka yerlerde. ;)

Geri
Üst Alt