STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

Hıncal Uluç modası sinir bozmaya başladı artık. Kulübün olumsuzluklarını ortaya dökmek, kendi takımını (?) küçük düşürüp rakibi göklere çıkarmak sana haz veriyorsa kendi içinde kalsın. Buraya yansıtma. Hadi çözüm üretici bir fikir ortaya koysan tamam diyeceğim ama sürekli rakip takımların iyi taraflarını alıp Galatasaray'ın kötü yanlarını irdeleyerek konuşamazsın. Buna hakkın yok.

"Bizimkiler" derken? Sizinkiler dayamış işte zenginlere branşları daha ne istiyorsun?

Bu laflarımdan dolayı fenerli olduğumu düşünüyorsan beynini pek zorlama bence.

O bu değilde,hakem fena leşti,ne yapacağız ? :)

Senin durumun onun Fenerli olduğunu anlamayacak kadar vahim.

ortada arkadaşın fenerli olduğuna dair en ufak bi ışık göremiyorum ben ? Forumu bi araştır forumun yarısından çoğu Adnan Polata, Hagi ye yada futbolculara sövüyor nerdeyse yada takımın durumundan şikayetçi. Bu durumda forumun çoğu fenerli ozaman bu mantıkla

Bu laflarımdan dolayı fenerli olduğumu düşünüyorsan beynini pek zorlama bence.

O bu değilde,hakem fena leşti,ne yapacağız ? :)

Fenerli olduğunu söylediğimizde konuyu neden değiştiriyorsun? :asd:

O hakem tüm Fenerlilere girsin.

Rahatladın mı şimdi?

Beyler utanıyorum var mı ? Fener bizi her branşta ezerken hala birileri çıkıp hakemlere yanmasından,oyuncularımızı kutlamasından bıktım !!!

Bunları dedikçe böyle olmaya mahkumuz biz.Biz bunları haketmiyoruz.Bu sene neredeyse her branşta fenere yenilmekten gına geldi artık,siz hala oyuncularımızı falan kutluyor,hakemlerden dert yanıyorsunuz.

ulan fark yesek bu kadar üzülmezdim ya oraya kadar getirip vermek olmadı ah ulan ah :(

neyse artık 20 Mart ı bekleyelim ;)

Takımın mücadelesi ayakta alkışlanacak cinstendi. Seriyi 2 dakika kadar önce başlatabilsek maçın sonucu da farklı olacaktı.

Hakemlersiz bir kelamımız olmaz meselesine de cevaben de şunu söylemek lazım; Beyzadeler her işe burunlarını sokuyorlar. Dün F.Ülker'in Banvit karşısında nasıl yarı finale çıkarıldığını gördük. Aynı senaryolar Erdemir maçında ve ilk yarıdaki Banvit maçlarında da sahneye konmuştu. Hakemler F.Ülker maçlarında tarafsız düdük üflemiyor. Bunu da görmek isteyen herkes görür.

Evet çok iyi kadroları var. Evet Ülker vasıtasıyla çok yatırım yapılıyor bunlara eyvallah ama hakem düdüklerine karşı da susup oturacaksak, o parkeyi terleriyle ıslatan aslan yüreklilere haksızlık yapmış oluruz.

Böyle oynasınlar yenilsinler. Helali hoş olsun.

Beyler utanıyorum var mı ? Fener bizi her branşta ezerken hala birileri çıkıp hakemlere yanmasından,oyuncularımızı kutlamasından bıktım !!!

Bunları dedikçe böyle olmaya mahkumuz biz.Biz bunları haketmiyoruz.Bu sene neredeyse her branşta fenere yenilmekten gına geldi artık,siz hala oyuncularımızı falan kutluyor,hakemlerden dert yanıyorsunuz.

Anlama sorunun var senin.

Hakemin bir maçta kötü olması, Fener'in bizden kötü takım olduğunu mu gösterir? Ben, hakemin yüzünden kaybettik, yoksa daha iyi bir takımız falan mı dedim?

3. çeyreğin sonunda maç bitmiş gibi davranmasak ve şu serbest atışları adam gibi kullansaydık alırdık maçı

Fenerli olduğunu söylediğimizde konuyu neden değiştiriyorsun? :asd:

O hakem tüm Fenerlilere girsin.

Rahatladın mı şimdi?

Halbuki her yenilgiden sonra hakemleri suçlayarak fb lilerden bi farkınız kalmıyor. Hani hep eleştiririz ya fb lileri hakemlerden yana ağlıyolar diye niye eleştirirdiğimizi sizin gibileri gördükçe anlamıyorum

Anlama sorunun var senin.

Hakemin bir maçta kötü olması, Fener'in bizden kötü takım olduğunu mu gösterir? Ben, hakemin yüzünden kaybettik, yoksa daha iyi bir takımız falan mı dedim?

Genelleme olduğunu anla artık sende bir zahmet.Bu maç topiğinde bile ne kadar oyuncularımızı kutlayan adam var.Kutlamayın kardeşim,Fener'i yenemeyen adamı kutlamayın.Adamı iyice sinir etmeyin.Bunu da sana değil,genelleyerek söylüyorum.

Her yenilgiden sonra değil. Fenerbahçe'nin kafa kafaya giden ve galibiyetle sonuçlanan her maçından sonra hakem konuşuluyor bu ülkede.

Cünkü biz Galatasaray'liyiz. Zorlami tutturuyorlar sana Galatasaray'i? Gina geldiyse artik sikildiysan git fenerli ol.

Genelleme olduğunu anla artık sende bir zahmet.Bu maç topiğinde bile ne kadar oyuncularımızı kutlayan adam var.Kutlamayın kardeşim,Fener'i yenemeyen adamı kutlamayın.Adamı iyice sinir etmeyin.Bunu da sana değil,genelleyerek söylüyorum.

Genelleme yapacaksan, benim mesajıma alıntı yapıp, yapmayacaksın. Bana laf sokmaya uğraşıp, sokamayınca kıvırmalar başlamış. :asd:

Geri
Üst Alt