STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STTK | Galatasaray CC 70-77 F.Ülker | 11 Şubat | Maç Sonucu

Euroleague seviyesinde bir takım oluşturmadıkça "vay efendim niye yenildik, haketmedik, hakemler" vs. deme hakkımız yok.

Fenerin üçlük yüzdesi kaç arkadaşlar , ilk yarı 12'de 8 di , 2. yarı kaç tane attılar (yani 3. çeyrek)

O değilde adamlara çok fena makara konusu oluyoruz, amatör branşlarda şaha kalkmalıyız.

Beyler utanıyorum var mı ? Fener bizi her branşta ezerken hala birileri çıkıp hakemlere yanmasından,oyuncularımızı kutlamasından bıktım !!!

Bunları dedikçe böyle olmaya mahkumuz biz.Biz bunları haketmiyoruz.Bu sene neredeyse her branşta fenere yenilmekten gına geldi artık,siz hala oyuncularımızı falan kutluyor,hakemlerden dert yanıyorsunuz.

Feneri yenelim diye tutuyorsanız tutmayın arkadaş. Bizim de hoşumuza gitmiyor illa ki ama yenildiğimiz takım Avrupa'nın en formda birkaç takımından biri.

Euroleague seviyesinde bir takım oluşturmadıkça "vay efendim niye yenildik, haketmedik, hakemler" vs. deme hakkımız yok.

Adamlar yapmış salon sporlarına yatırımı ortalığın tozunu attırıyolar basketbol + voleybolun her kulvarında üzülerek söylüyorum. Arkadaşın biri bunu dedi diye fenerli dediler o ayrı :D Doğru düzgün yatırım yapmadan başarı beklemek imkansız salon sporlarında . Ama 4-5 yıl sabır gösterelim bakalım bizde elbet bu seviyeye gelicez stad yapıldı sonuçta gelen paralar doğru kullanılırsa geçebiliriz fb yi salon sporlarında.

O değilde adamlara çok fena makara konusu oluyoruz, amatör branşlarda şaha kalkmalıyız.

Ağzı olan konuşur. Bunu bu kadar takmanın bir anlamı yok. Sen maçı izlerken, bu oyuncular ruhsuz, mücadele etmiyor, terlerinin son damlasına kadar savaşmıyor diye düşünüyor musun ?

Misal ben son çeyrekteki mücadelelerinden ziyadesiyle keyif aldım. Eğer böyleyse sorun yok.

Armaya halel getirmemişlerse mesele yoktur.

Adamlar yapmış salon sporlarına yatırımı ortalığın tozunu attırıyolar basketbol + voleybolun her kulvarında üzülerek söylüyorum. Arkadaşın biri bunu dedi diye fenerli dediler o ayrı :D Doğru düzgün yatırım yapmadan başarı beklemek imkansız salon sporlarında . Ama 4-5 yıl sabır gösterelim bakalım bizde elbet bu seviyeye gelicez stad yapıldı sonuçta gelen paralar doğru kullanılırsa geçebiliriz fb yi salon sporlarında.

Aynen öyle dostum.

Sen sırf bunu dedi diye mi uzaklaştırıldı sanıyorsun. O adamı ilk üye olduğu zamandan beri tanırım. Kaç kere provokasyondan ceza aldı. Hala aynı şeyleri yapıyor. Burası GALATASARAY forumu. 10 mesajdan 9 u kulübü aşağılamak olamaz.

Sen sırf bunu dedi diye mi uzaklaştırıldı sanıyorsun. O adamı ilk üye olduğu zamandan beri tanırım. Kaç kere provokasyondan ceza aldı. Hala aynı şeyleri yapıyor. Burası GALATASARAY forumu. 10 mesajdan 9 u kulübü aşağılamak olamaz.

neyse ne pek tanımam etmem yarın bayanlar baskette fb maçımız var o maç nolcak ona bakalım abdi ipekçide maç inşallah taraftar desteği iyi olur

Son çeyrekteki savunma ve mücadele harikaydı. Normal bir serbest atış yüzdesiyle maçı kazanabilirdik. Takıma teşekkürler.

Yok artık o kadar fark yedik 7 sayıya kadar düşmüş :eek:

Galatasaray elinden geleni yaptı. Daha ne yapsınlar ki. İyi mücadele verdi ama olmadı. Fener çok iyi takım.

çok iyi bir pota altı birde guard ve şutör almalıyız bi transferle olcak iş değil fenerde Ukic çıkıyo jasikevicius giriyo kaya çıkıyo oğuz giriyo lavrinovic çıkıyo mirsad giriyo tomas çıkıyo emir giriyo her bölgede en az 2 tane alternatif var adamlarda ve hepside birbirinden iyi böyle bi kadromuz olmadıkça rakiple baş edemeyiz

Takım gelecek için fazlasıyla ümit veriyor. Önümüzdeki sene Shumpert Türk statüsüne geçecek.

Jerry yerine daha iyi bir guard, Rancik yerine iyi bir pivot, Kerem Gönlüm + İlkan, yi bir yabancı 3 numara ile harika bir takımımız olur.

XXX-Tutku

Shipp-Evren-Göksenin

XXX-Shumpert-Caner

Kerem-İlkan

XXX-Luksa-Ermal

Ulan adamlara antremnadakİ gİbİ bombos 3lÜkler attirdik. Herİflerde hep sokuyo be kardesİm::) ulan bİzİm son perİyot shumpert oynadimi farketmedİm:)

Jerry johnson İlk gelİŞİnde İyİ bİŞİ dedİk. Ama herİf pas felanda atmiyo dİrek potaya gİdİyo. Onuda atamiyo. Ben bukadar sacma oynayan guard gÖrmedİm Özellİkle bu macta. Erdemİr macinida sacma sapan yaptigi faulle yenİldİk. Andrİcİn 30 sayi atmasi İlgİnctİ:)

Geri
Üst Alt