Sturm Graz Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Gelecek hafta oynanacak ön eleme maçının 11 ile çıkmış.

Sahada hep altyapı ağırlıklı oyuncularımız ile oynadı. Daha net oyuncularımız ilede görmeyi isterdim. Sağlık olsun barış ile kalırsa morutandan bu sene çok iyi performans bekliyorum.

Yalniz bu mac, on-eleme maci icin son ve macin 11'i icinde ilk deneme olacak. O sebeple normal bir durum.

Pamuk eller cebe kadrosu çıkarmış hocam.

Savunma hattını komple korumamız bu senenin en onemlis şeyi ligler başlayınca herkes görecektir rakiplerden 1 adım öndeyiz bu sayede

Vay as kadroyla çıkıyoruz Midtsjö hariç. Savunmanın kalitesine bakar mısın? Angeliño bakalım neler izletecek bu akşam Kerem ile arkalı önlü. Barışbappe zaten Zaniolo ile harika uyum içinde. Dries Mertens ise bu ligin en iyi 10 numarası olduğunu gösterecek Saldır Galatasaray!

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sizde GS TV takılmış bir haldemi? Yoksa sırf bendemi kafayi yedi?

Muhtemelen eleme maçı 11’i.. Giden eden olmazsa, Torreira döner ama hemen 11’e atılmaz muhtemelen. İdeal 11 gibi

Kuşkularım gerçeğe dönüşüyor gibi maalesef. Yusuf transferininn bir 'çakış' hikayesi olduğuna dair hani...

Barca' nın denemiş olması pek bir şey ifade etmiyor. Geçmişte böyle onlarcasını, daha dün Emre' yi de denediler n'olacaksa? O Emre' yi FB bedava aldı, kiralandığı Samsunsporda süre bile alamadı, adını anan yok şu an...

6 milyon bonservis ödenen bir adama, MT ında oynadığı ülkenin takımları dahil, bir teklif bile gelmemiş olması endişe verici. Oynayarak piyasasını yükseltme ihtimali de görünmüyor; futbol oynamaya niyetinin varlığı bile şüpheli? Hiç bulaşmasaydık keşke...

Geri
Üst Alt