- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Şu anda ortalarındayım fakat bir dönem kitabı olduğunu düşünüyorum. Savaş sonrası, bir Amerikalının gözünden Fransa ve İspanya'da geçen, son derece akıcı ve zevkli bir kitap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 90 kitaplar daha iyi olurBu arada Grinin 50 Tonu'nun filmi çıkıyormuş. Filmin fragmanı efsane. Kitaptan daha mı çok zevk alacağız diye düşündürttü bana, normalde öyle şeyler düşünmem.![]()
Yüzde 90 kitaplar daha iyi olur
Hacı bunu okudum ancak nedense berbat geldi bana.
Şu an Grinin Elli Tonu'nu okuyorum![]()
![]()
![]()
Su siralar aklindan bir sayi tut'u okuyorum.. baslangici fena degil
Bu da olasiliksiz, empati furyasindan etkilenen bir kitap heralde
Olasiliksiz da empati de 10 numaradir bu arada![]()
Fi'yi okudum Çi'ye bakıyorum bu ara. Kötü değil ama kötü kısımlar var. Fi'nin başları sıkıcı özellikle.Su fi, çi falan nasil kitaplar ya.. merak ediyorum ama nasil, sarar mi bilmiyorum
Bu aralar hep ergen kitaplari cikiyo sonra da filmini yapiyolar. Ticari kaygi on plana cikti artik kitap yazarliginda da.. Kitaplardaki basroller hep 12 13 yasindaki cocuklar
Simdi de "3" diye bi kitap cikmis.. kabi tamamen siyah falan ilgi cekiyor ama aclik oyunlari furyasindan etkilenen bir kitap oldugunu tahmin ediyorum.
@Serkan hocam bu kitaplar baglantili mi?
Fi'yi de attim listeye okurum bi ara
dan brown'ın langdon serisi gibi.. ya da ahmet ümitin komiser nevzatı ya da agatha christie'nin hercule poirot serisi gibiBağlantılı derken bir diğer kitapta aradan belli bir süre geçmiş oluyor ve bir başka olaylar kurgusu işliyor. Tabii her kitapta işlenen yeni olaylar etrafında farklı isimler oluyor. Yalnızca baş karakter ve onun aile-arkadaş çevresi sabit diyebilirim genel olarak.
Su fi, çi falan nasil kitaplar ya.. merak ediyorum ama nasil, sarar mi bilmiyorum
Bu aralar hep ergen kitaplari cikiyo sonra da filmini yapiyolar. Ticari kaygi on plana cikti artik kitap yazarliginda da.. Kitaplardaki basroller hep 12 13 yasindaki cocuklar
Simdi de "3" diye bi kitap cikmis.. kabi tamamen siyah falan ilgi cekiyor ama aclik oyunlari furyasindan etkilenen bir kitap oldugunu tahmin ediyorum.
grinin 50 tonunun yerli versiyonuymus sanirim.. bunu duyduktan sonra listeden çıkarttım zaten.. bana bişey katmayacak bir kitap belli kiFi, Çi Acun tarzı ünlü bir adamın yeni aldığı evin, sevgilisi olan komşu kızını yatağa atmak için çabalaması ve harcadığı paraların hikayesi![]()
John Verdon'un bu serisi çok iyi; sürükleyici, etkileyici, gizem dolu:
1) Aklından Bir Sayı Tut
2) Gözlerini Sımsıkı Kapat
3) Şeytanı Uyandırma
4) Peter Pan Ölmeli
1 ve 2'yi bitirdim 3'e yeni geçtim, tavsiye ederim kitap severlere.