Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saatleri Ayarlama Enstitüsü

bitmek üzere, çok beğendim ve kendimi türkçe bilmiyormuş gibi hissettim okurkene.

Kaliteden anlayan bir üye.
Valla e-kitap Türkiyede yaşayıp ingilizce kitap okumak isteyenler için bulunmaz nimet, asla fiziksel kitabın yerini dolduramaz ama burada ilgi alanına özel spesifik kitapları bulmak veya getirtmek zulüm yav. Bir de tabi fiyat avantajı da önemli, özellikle dolar uçtuktan sonra daha bir önemli hale geldi.

Valla e-kitap Türkiyede yaşayıp ingilizce kitap okumak isteyenler için bulunmaz nimet, asla fiziksel kitabın yerini dolduramaz ama burada ilgi alanına özel spesifik kitapları bulmak veya getirtmek zulüm yav. Bir de tabi fiyat avantajı da önemli, özellikle dolar uçtuktan sonra daha bir önemli hale geldi.
Tabii dolduramaz ama adamlar özellikle ekran ile ellerinden geleni ziyadesi ile yapmışlar.

Tabii dolduramaz ama adamlar özellikle ekran ile ellerinden geleni yapmışlar.
Ekran süper. En ufak göz yorgunluğu olmuyor, hatta kağıttan daha az yoruyor diyebilitim neticede kağıt dahi olsa parlama oluyor bunda daha iyi ayarlı gibi geliyor bana.

FELSEFE KİTABI
ÖNERİLERİ ALALIM RENKDAŞLAR

1544018941719.webp
Şunu söylemeliyim. Filminden daha muhteşem ! Muhakkak okumanızı tavsiye ederim.

inan et valla ben hiç okumamışım

hqdefault.jpg

"Tarih ahlak dersi vermez, tarihi bugünkü değer yargılarımızla okumayacaksınız" der Halil İnalcık.
Bakalım Rıza Zelyut neler anlatmış.

images.jpeg.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt