Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orucun sebebi ne idi aög?
Roman okumuyorum zaten bayadır. Şiir sevmem. Tiyatro oyunu okurdum bir ara onu da bıraktım.

Diğer konularda da kaynak takip ediyorum direkt merak ettiğim şeyler üzerine. Yani neyi öğrenmek istiyorsam ona bakıyorum. Ancak bu bir nevi jump cut etkisi yaratıyor. Jump cut aslında videolarla alakalı. Bir olayı, konsepti editing marifetiyle en kısa sürede anlatma esasına dayanıyor. Olayları anlatırken adamın nefes alıp vermesi bile kesiliyor örneğin. Oğuzhan Uğur videoları buna en iyi örnektir yerli olarak. Konsantre şekilde veriliyor bilgi lakin beynimizin alınan veriyi işlemek için belli bir süreye ihtiyacı var. Ve hızlandırılmış ya da jump cutlarla sıkıştırılmış olması bu süreyi değiştirmiyor. Dolayısıyla çoğu detayı kaçırıyor, unutuyorsun. Bununla alakalı immanuel tolstoyevksi ve serdar kuzuoğlu tartışıyordu geçen gün orada gördüm ben de. Kendime uyarladım. Yani neden bıraktığımı değil de neden başladığımı biliyorum.

Günlük kafa açma limitimi doldurmuş oldum böylece yeğen.

"Türklüğü sevelim,sevdirelim,yüceltelim." izdüşümünde ülküleri olan bi yazarımızın gençlik tarafından okunması isteği hashtag yapılmış.
Benim de aklıma sen geldin okumayı seven bir insan olarak. :unsure:
atsızın 2 kitabını okudum
iyi yazar, kötü kişilik

Dijital Minimalizm

Akıllı telefon, tablet bağımlılılarının okumasını tavsiye ediyorum.

Haruki Murakami- Sahilde kafka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt