Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

310465_2.jpg

Türkçede ilk kez yayınlanan Ted Dekker, unutulmaz karakterlerin, iyi ile kötü arasındaki amansız mücadelelerini, adrenalin yüklü dili ve sürpriz sonlarıyla anlatarak, okuyucusunu şaşırtan bir yazar olarak bilinmektedir.

Gizemin ustası olarak tanımlanan Dekker, bu kitabında korkunç bir fırtınanın içinde başlayan olayların birbiri ardına gelişmesiyle bir hesaplaşmanın doruk noktasına ulaşıyor.

Red isimli katil intikam peşinde, yarım kalan bir hesaplaşmanın kapanması için kasabadadır. Olaylara karışan FBI'ın açıklamadığı bir gizem, kasabada kalmak zorunda kalan eski bir tarikat üyesi genç bir kadın, geçmişlerinde yaşadıkları olayları saklamaya çalışan iki kardeşle olaylar içinden çıkılmaz hal almaktadır.

Şimdi fırtınanın gizlediği bu topraklarda bu hortumlardan daha uğursuz bir gerçek vardır: Adı Red olan intikam peşindeki bir katil, yarım kalmış hesabını kapatmak için kasabaya gelmiştir.

Ama FBI'ın açıklamaya pek hevesli olmadığı bir gizem hem Red'in hem de Summerville'in teninin arkasında saklıdır. Küçük bir kasabayı yok etmekten çok daha fazlasına sebep olabilecek bir gizem.

Eski bir tarikat üyesi olan Wendy Davidson, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolda, dört yabancıyla birlikte olayların tam ortasına düşmüştür. Aralarından biri sıradaki kurban olabilir.

"Oyun, sürükleyici anlatımın tahrik edici bir kurguyla birleştiği, aklın sınırlarını zorlayıcı bir başyapıt."

Türkçede ilk kez yayınlanan Ted Dekker, unutulmaz karakterlerin, iyi ile kötü arasındaki amansız mücadelelerini, adrenalin yüklü dili ve sürpriz sonlarıyla anlatarak, okuyucusunu şaşırtan bir yazar olarak bilinmektedir.

Gizemin ustası olarak tanımlanan Dekker, bu kitabında korkunç bir fırtınanın içinde başlayan olayların birbiri ardına gelişmesiyle bir hesaplaşmanın doruk noktasına ulaşıyor.

Red isimli katil intikam peşinde, yarım kalan bir hesaplaşmanın kapanması için kasabadadır. Olaylara karışan FBI'ın açıklamadığı bir gizem, kasabada kalmak zorunda kalan eski bir tarikat üyesi genç bir kadın, geçmişlerinde yaşadıkları olayları saklamaya çalışan iki kardeşle olaylar içinden çıkılmaz hal almaktadır.

Şimdi fırtınanın gizlediği bu topraklarda bu hortumlardan daha uğursuz bir gerçek vardır: Adı Red olan intikam peşindeki bir katil, yarım kalmış hesabını kapatmak için kasabaya gelmiştir.

Ama FBI'ın açıklamaya pek hevesli olmadığı bir gizem hem Red'in hem de Summerville'in teninin arkasında saklıdır. Küçük bir kasabayı yok etmekten çok daha fazlasına sebep olabilecek bir gizem.

Eski bir tarikat üyesi olan Wendy Davidson, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolda, dört yabancıyla birlikte olayların tam ortasına düşmüştür. Aralarından biri sıradaki kurban olabilir.

"Oyun, sürükleyici anlatımın tahrik edici bir kurguyla birleştiği, aklın sınırlarını zorlayıcı bir başyapıt."

Hakkaten yaa hatta ben bi ara kendimden bile şüphelenmeye başlamıştım:D Ama en çok da Cliftondan şüphelenmiştim:D

Aklından Bir Sayı Tut- John Verdon

Hakkaten yaa hatta ben bi ara kendimden bile şüphelenmeye başlamıştım:D Ama en çok da Cliftondan şüphelenmiştim:D
:Dsüperdi,sonuda sürprizlerle bitmisti:)okuyalı 2 sene oldugu icin unuttum isimleri,sanırsam bende Cliftondan süphelenmistim:D

John Saul, yirmiden fazlası en çok satanlar listesine girmeye hak kazanmış gerilim romanlarının yanı sıra, New York Times'in en çok satanlar listesine giren altı bölümlük The Blackstone Chronicles'in yazarıdır. Halen Seattle'da, Washington ve Hawaii'de yaşamını sürdürmektedirEvliliklerin parçalanmak üzere olduğu noktada, Ted ve Janet Conway'e halalarından asırlık bir ev miras kalır. Conway'ler çocuklarını da alarak, ikinci bir şans ykalamış olmanın heyecanıyla Louisianan'nın küçük bir kasabası olan St. Albans'a giderler. Önlerinde yeni bir hayat uzanmaktadır.Ne var ki, uzun zaman terkedilmiş duran Viktorya tarzı büyük malikanenin içinde Conway soyadının karanlık geçmişinin anahtarları yatmaktadır - intaharlar; garip kaybolmalar, vodo ayinleri ve cinayet söylentileriyle dolu kanlı bir geçmiş. Conway'ler, bir kere ortaya çıktığında yaşşayan her ruhu sindirmekle tehdit eden bu sırlardan habersizdirler. Coway ismini taşıyan her nesli, cehennemin derinliklerinden gelen bir hesaplaşma günü beklemektedir.
images

1b8c411429639679621e407c45200600.jpg

Tabi ben bulgarca yazılı olanını okuyorum. :)

images
Cocukken defalarca okumustum:DSimdi filmleri falan var o ayrı;)

Tarihçilerin Kutbu. Halil İnalcık reisle yapılan söyleşilerin kitap haline getirilmesiyle oluşmuş.

Summer Core 2011 - Regular Groups :o

Orjinal dilinde Dark Tower serisi, son kitap. Stephen King.

Genel konusuna ya da kapaklarına bakıp çocuk kitabı, hayri pıtır fln demeyin, herkes okumalı bu seriyi. Yok böyle birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt