- 12 Haziran 2015
- 36.174
- 31.855
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyku maalesef yine yok.
Hayırlı sabahlar olsun efendimAnlam veremediğiniz bir uyku probleminiz mi var yoksa dış etkenlerden dolayı mı uyuyamıyorsunuz. Bu arada, iyi dinlemeler![]()
Öncelikle nezaketiniz için çok teşekkür ederim Hayırlı sabahlar, ben teşekkür ederim.Hayırlı sabahlar olsun efendimÖncelikle nezaketiniz için çok teşekkür ederim
Maalesef genelde uyku ile aram bozuk oluyor, şu sıralar ise çok daha zorlayıcı seyrediyor. Konum değişikliği ve belki de stres durumunun tetiklemiş olabileceğini düşünüyorum, en azından 4-5 saat civarı bir süre uyuyabilmeyi dilerdim
![]()
Umarım en kısa sürede toparlarsınız. Yakın dönemde ben de benzer bir sorun yaşıyordum. Covid sonrası fiziksel olarak bir türlü istediğim seviyeye gelememiştim. Tembellik de başladı derken artık dayanamayıp doktora gittim. B12 ve Folik Asit değerlerim çok düşük çıktı. Bu ikisinin eksikliği de uyku problemi yapıyormuş. En azından bulunduğunuz yere yakın bir Aile Hekimine gidip kan testi yaptırabilirsiniz. Stres bozukluğu, depresyon gibi psikolojik etkileri de var. Belki bir faydası olur size de. ♥ Umarım en kısa sürede güzel bir uyku çekersiniz. Mesajına çok içten bir kalp bırakıyorum sevgili dostum; çok teşekkür ederim ilgi gösterdiğin içinHayırlı sabahlar, ben teşekkür ederim.Umarım en kısa sürede toparlarsınız. Yakın dönemde ben de benzer bir sorun yaşıyordum. Covid sonrası fiziksel olarak bir türlü istediğim seviyeye gelememiştim. Tembellik de başladı derken artık dayanamayıp doktora gittim. B12 ve Folik Asit değerlerim çok düşük çıktı. Bu ikisinin eksikliği de uyku problemi yapıyormuş. En azından bulunduğunuz yere yakın bir Aile Hekimine gidip kan testi yaptırabilirsiniz. Stres bozukluğu, depresyon gibi psikolojik etkileri de var. Belki bir faydası olur size de. ♥ Umarım en kısa sürede güzel bir uyku çekersiniz.
![]()
Mesajına geç döndüğüm için lütfen kusuruma bakmayasın, okulda idim, eve gelmek, kendimi toparlamak der iken saati 9 etmişiz..Ne kusuru yahu. Umarım en kısa sürede uyku sorununu halledebilir ve güzelce dinlenebilirsin. ♥Mesajına çok içten bir kalp bırakıyorum sevgili dostum; çok teşekkür ederim ilgi gösterdiğin için![]()
Mesajına geç döndüğüm için lütfen kusuruma bakmayasın, okulda idim, eve gelmek, kendimi toparlamak der iken saati 9 etmişiz..