- 20 Ağustos 2009
- 16.797
- 20.406
- 2.973
Beat budur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parça Kazan Tatarçası, Kazan Tatarçası ise Kıpçak lehçelerindendirKendimce dinlemiş olduğum bazı parçaların hangi dil olduğunu belirtmeyi düşünüyorum; o dile ilgisi olan veyahut dili merak eden olabilir belki maksadı ile. Farklı Türki lehçeler ve İngilizcenin dışında farklı yabancı dilde dinlediğim şarkılar yoğunlukta.
Parça JaponcadırKendimce dinlemiş olduğum bazı parçaların hangi dil olduğunu belirtmeyi düşünüyorum; o dile ilgisi olan veyahut dili merak eden olabilir belki maksadı ile. Farklı Türki lehçeler ve İngilizcenin dışında farklı yabancı dilde dinlediğim şarkılar yoğunlukta.
Parça Kırgız lehçesidir.Kendimce dinlemiş olduğum bazı parçaların hangi dil olduğunu belirtmeyi düşünüyorum; o dile ilgisi olan veyahut dili merak eden olabilir belki maksadı ile. Farklı Türki lehçeler ve İngilizcenin dışında farklı yabancı dilde dinlediğim şarkılar yoğunlukta.
Begendigim eserleri mevcut , bay kalitedir kendisi ancak arabesk müzikte favorim ferdi TayfurCengiz sever misin oralım
Cengiz’den ve Ferdi’den 1 parça paylaşırsan sana notumu vereceğimBegendigim eserleri mevcut , bay kalitedir kendisi ancak arabesk müzikte favorim ferdi Tayfur
Cengiz’den ve Ferdi’den 1 parça paylaşırsan sana notumu vereceğim