- 18 Mayıs 2011
- 50.069
- 53.087
- 4.463
Şampiyona da kimi destekliyonNasıl da ters köşe yaptım size Eurovision yarışmasında Memolim1 an kendimi İçerde Dizisi'nin senaristi gibi hissettim ben yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyona da kimi destekliyonNasıl da ters köşe yaptım size Eurovision yarışmasında Memolim1 an kendimi İçerde Dizisi'nin senaristi gibi hissettim ben yav
![]()
Bizim Milli Takım gruplardan çıkarsa başarı sayarım Fransa büyük ihtimalle şampiyon olur Mbappe Real Madrid'e transferinden sonra kendini daha çok göstermek isteyecektir ve ek olarak Griezmann'da formda.Ukrayna sürpriz yapabilir turnuvada kadroları iyi ben Ukrayna'yı destekliyom sen hangi takımı destekliyosun bizim Milli Takım'ın dışında kanks yavŞampiyona da kimi destekliyon
1.TurkiyeBizim Milli Takım gruplardan çıkarsa başarı sayarım Fransa büyük ihtimalle şampiyon olur Mbappe Real Madrid'e transferinden sonra kendini daha çok göstermek isteyecektir ve ek olarak Griezmann'da formda.Ukrayna sürpriz yapabilir turnuvada kadroları iyi ben Ukrayna'yı destekliyom sen hangi takımı destekliyosun bizim Milli Takım'ın dışında kanks yav![]()
Paralel evrende ben Laura sen ise Gulsen ile yarisiyoruz. Kazanan yine sen olucan tabi.Nasıl da ters köşe yaptım size Eurovision yarışmasında Memolim1 an kendimi İçerde Dizisi'nin senaristi gibi hissettim ben yav
![]()
burada insanlar sadece dinlediği şarkıları paylaşıyor, kafa ütülemeyelim.rezaletin 1 tık üstü
Gulsen dinle. Cok guzel.bangir bangir sarkilari varTarkan'ın yeni albümünü dinliyorum, olmamış.
@Gökhan Aytepe
Oğlu söylerken yazlık bir kasabada akşamüstü hafif ılık rüzgar esiyor, baba girince dert keder..