Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski sevgilisi yapmıştı diye hatırlıyorum
ya da başka bir şarkıcı için
trafik kazasi süsü vermisler, cenazesine bile kimse gitmemis diye okumustum ama yazik ettiler. yüksek ihtimalle oflu ismail gibi bir mafya babasi yapmistir. unutuldu gitti vallahi underrated olarak kalmazdi. hala hayatta olurdu simdi yüksek iht. zira 54 dogumlu idi.

trafik kazasi süsü vermisler, cenazesine bile kimse gitmemis diye okumustum ama yazik ettiler. yüksek ihtimalle oflu ismail gibi bir mafya babasi yapmistir. unutuldu gitti vallahi underrated olarak kalmazdi. hala hayatta olurdu simdi yüksek iht. zira 54 dogumlu idi.

yazın saat 6-7 civarında hava yavaş yavaş kararma evresine geçtiğinde dinlemeye başlar meyhaneye geçerim

@Ünsal Vardar , Kamuran Akkor ve rahmetli Esengül'ü tavsiye ederim. Ikisi de daima underrated kalmistir bana kalirsa. Esengül'ü genc yasinda katletmis serefsizler.

Rahmetli Bergen ablamizida unutmayalim. O da 30 yasinda kocasi tarafindan öldürülmüstür. Cok cok aci bir hayati vardir, acilarin kadini derler kendisine.

Su nefis sarkiyida suraya birakalim:

Rahmetli Bergen ablamizida unutmayalim. O da 30 yasinda kocasi tarafindan öldürülmüstür. Cok cok aci bir hayati vardir, acilarin kadini derler kendisine.

Su nefis sarkiyida suraya birakalim:

Bizde eski kasetleri bolca mevcut rahmetlinin. Kasetlerin dönemi bitti ama atmadik, bir kutuda duruyor daha 10larca sanatciyla birlikte. Elimiz gitmedi belki de. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt