Şarkının yorumlarına bakıyordum şöyle bir mesaj ilişti gözüme.
"Hayatınızda en az bir tane; "Yüreğime hançer de soktu gül sandım" dedikten sonra "Ben ölürsem sevdiceğim sağ olsun" diyebilen insan olsun. Siz deyin başı divanelikten seccadeden; ben diyim viranelikten rakı masasından kalkmasın.Hatta üstü başı yırtık dökük bir mecnun olsun da, bir başına oturduğu çocuk parkında o tahterevalliden hiç kalkmasın.Ama mutlaka olsun..Çünkü kolay fark edilmez belki ama; gönlünü şu dünyanın bomboş koşturmacasıyla kirletmek yerine, sevilmek gayesini aklına düşürmeden sevmeye adamış bir insandan öğrenilecek ne çok şey vardır!"
Bu kadar güzel bir yorum görmedim. Sen onu çok seversin, onun için her şeyi yapabileceğini hatta ölüme bile gideceğini düşünürsün. Sonra gelir "ben seninle eskisi gibi hissetmiyorum" der çekip gider. Kalbin kırılır ama hiçbir zaman kalbinden gitmez O. Hep oralarda bir yerlerde kalır sürekli hatırlarsın. Unutmak istersin unutamazsın. Çok sevmişsindir çünkü. Çok değer vermişsindir. Sıradan birisi değildir. Belki bir daha hiçbir zaman karşılaşmayacağız, belki çok mutlu olacak, belki çok üzülecek sonraki hayatında... Ama hayat devam ediyor O'nla da O'nsuz da.