Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam ben yaziyordum Mehmet yazmis, Ata senin kafa baya karisik renktas :) Hahahah cok uclarda farkli tarzlar. Neyse, iyi geceler:)
Evet kafa karışıklığı gibi görünmesi çok doğal renktaşım, ancak çok fazla müzik dinleyen birisiyim ve birazda farklı tarzlara ilgi duyuyorum belirttiğim gibi, hoşuma gidiyor bu çeşitlilik :) Esenlikler diliyorum, iyi geceler renktaş :hat:

Evet kafa karışıklığı gibi görünmesi çok doğal renktaşım, ancak çok fazla müzik dinleyen birisiyim ve birazda farklı tarzlara ilgi duyuyorum belirttiğim gibi, hoşuma gidiyor bu çeşitlilik :) Esenlikler diliyorum, iyi geceler renktaş :hat:

Olabilir tabi renktasim sadece ilk goruste gordugumu soyledigim :) Zevkler ve renkler ozneldir, senin secimin. Benim bir arkadasim vardi gune Kibariye ile baslyaip Mustafa Sandal devam edip, Sepultura ile cosup Tiesto ile bitiren o yuzden saygilar ve sevgiler :)

Ufak bir espiricik yaptım , paylaştığıniz parçaları severek dinliyorum Ata bey teşekkür ederim.
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim ilginizden dolayı sayın modum, tebessüm ile karşıladım çok sağ olun :)

Olabilir tabi renktasim sadece ilk goruste gordugumu soyledigim :) Zevkler ve renkler ozneldir, senin secimin. Benim bir arkadasim vardi gune Kibariye ile baslyaip Mustafa Sandal devam edip, Sepultura ile cosup Tiesto ile bitiren o yuzden saygilar ve sevgiler :)
Öncelikle bana teveccüh gösterip yazdığınız için teşekkür ederim renktaşım. :) Bilmukabele, benden de saygılar ve sevgiler :):hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt