- 5 Eylül 2014
- 84.830
- 70.731
- 4.513
Zor yav kolay değil yaşadığı sıkıntılar.Allah yardımcısı olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor yav kolay değil yaşadığı sıkıntılar.Allah yardımcısı olsun..
bu hafta ibo şovu izledin mi şaşmaz filanda vardı tek hakan taşıyan şarkı söylerken ileri sardırdım.hakan taşıyancıyız bu hafta
küfür edeceğim harbidenbu hafta ibo şovu izledin mi şaşmaz filanda vardı tek hakan taşıyan şarkı söylerken ileri sardırdım.

harbi knk bu kadar hoş muydu bu kadın bende tutuldum programı izlerkenküfür edeceğim harbiden
bu arada melek mosso hoşuma gitti ha![]()
sanırım biraz kilo vermiş bide kombinle birlikte ağırbaşlı takılması etkilemiş olabilir (ibo'nun program olduğu içinde böyle takılmış olabilir)harbi knk bu kadar hoş muydu bu kadın bende tutuldum programı izlerken
siyah yakışmış kadına bazı kadınları daha hoş gösteriyorsanırım biraz kilo vermiş bide kombinle birlikte ağırbaşlı takılması etkilemiş olabilir (ibo'nun program olduğu içinde böyle takılmış olabilir)
2 ton makyaj olduğunu unutmayalım yeğenimsiyah yakışmış kadına bazı kadınları daha hoş gösteriyor
başlıkta ne yazıyorsa o !!!biz ne anlatıyoruz
sen ne anlatıyon
bu forumda bana ters yapan 3 kişinin forum hayatı bittibaşlıkta ne yazıyorsa o !!!
demirden korksak trene binmezdik !!!bu forumda bana ters yapan 3 kişinin forum hayatı bitti
dikkat et derim
demirden korksak trene binmezdik !!!