Elbette, hatta dün paylaşmış olduğum parça Arnavutçadır efenimArnavutça parçalar var mı elinde sn Oğuz?

İlave olarak hemen aklıma gelen ve çok severek dinlediğim bazı Arnavutça parçaları paylaşmak isterim

Son düzenleme:
Elbette, hatta dün paylaşmış olduğum parça Arnavutçadır efenimArnavutça parçalar var mı elinde sn Oğuz?

Elbette, hatta dün paylaşmış olduğum parça Arnavutçadır efenim
İlave olarak hemen aklıma gelen ve çok severek dinlediğim bazı Arnavutça parçaları paylaşmak isterim
Ne demek efendim; ben mesajımda fazla olur diye bir noktadan sonra durdum ama diler iseniz ara ara mesajı alıntılayıp balkan serisi yapabilirim sevdiğim parçalardaneved n'dikonu atınca dikkatimi çekti balkan müziği severiz. Teşekkürler renktaş.

Balkan serileri yaparken beni mentionlarsın renktaş leziz olur. Yengen balkan kökenli seviyor o yöre parçalarını ona atıyorum.Ne demek efendim; ben mesajımda fazla olur diye bir noktadan sonra durdum ama diler iseniz ara ara mesajı alıntılayıp balkan serisi yapabilirim sevdiğim parçalardan![]()
![]()

Elbette, benim için de aynı zamanda eğlendiğim bir hobimi paylaşmak büyük keyif olacaktır. 70-80-90'lar Boşnak/Hırvat müziğinin büyük hayranıyımBalkan serileri yaparken beni mentionlarsın renktaş leziz olur. Yengen balkan kökenli seviyor o yöre parçalarını ona atıyorum.![]()
Cümlelerimi de keza hayranı olduğum dönemden bir kaç parça paylaşarak noktalamak isterim
Esenlik dolu güzel bir gün dilerim değerli forumdaşım

Elbette, benim için de aynı zamanda eğlendiğim bir hobimi paylaşmak büyük keyif olacaktır. 70-80-90'lar Boşnak/Hırvat müziğinin büyük hayranıyımCümlelerimi de keza hayranı olduğum dönemden bir kaç parça paylaşarak noktalamak isterim
Esenlik dolu güzel bir gün dilerim değerli forumdaşım